Posjetite PP Lonjsko Polje! Prijevoz autobusom 19.03.'17., ulaznica za park prirode, razgled uz stručno vodstvo, prigodni suvenir, vožnja brodom, posjet eko selu, sve za samo 169kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otkrijte ljepote Hrvatske i posjetite PP Lonjsko Polje! U cijenu aranžmana uključena je ulaznica za PP Lonjsko Polje i stručno vodstvo, vožnja brodom po rijeci Savi, posjet eko imanju sa degustacijom eko proizvoda!

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

prijevoz udobnim turističkim autobusom
ulaznicu za Park prirode Lonjsko polje sa razgledom uz stručno vodstvo
prigodni suvenir PP Lonjsko polje
vožnju brodom po rijeci Savi
posjet eko imanju obitelji Veselić uz prezentaciju i degustaciju eko proizvoda
licenciranog turističkog pratitelja
jamčevno osiguranje te osiguranje od odgovornosti agencije
troškove organizacije


PROGRAM IZLETA: 

Polazak autobusa u 8:30 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Ugodno putovanje u smjeru Novske i Parka prirode Lonjsko polje. 

Dolazak u prijemni centar u selu Krapje. Susret sa stručnim vodičem. Slijedi upoznavanje sa značenjem Parka prirode Lonjsko polje, a zatim odlazak u razgled Parka koji uključuje razgled sela Krapje poznatog po bogatoj drvenoj posavskoj arhitekturi. 

Slijedi odlazak na vožnju brodom po rijeci Savi u trajanju od cca 40 minuta te uživanje u atraktivnom riječnom krajobrazu i bogatom ptičjem svijetu. Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira, šetnju ili razgled etno zbirke. 

Odlazak u obližnju Mužilovčicu – selo lastavica, na imanje obitelji Veselić. Ovdje u tradicionalnom posavskom okruženju (stara posavska kuća sa autohtonim namještajem) slijedi uživanje u mirnoj prirodi! Slijedi prezentacija i degustacija domaćih pekmeza, sokova i džemova uz mogućnost kupovine istih, mogućnost fotografiranja narodnih nošnji… 


U dogovoreno vrijeme odlazak prema Sisku, i to kroz selo Čigoć koje je 1994. godine proglašeno prvim Europskim selom roda. Zbog iznimno pogodnih prirodnih uvjeta gotovo na svakoj kući ili štali gnijezda svijaju bijele rode, te je njih ovdje više nego ljudi. 

Naime, u 45 aktivnih gnijezda prebiva više od 200 roda, a u sedamdesetak kuća tek oko 120 mještana! Po dolasku u Sisak, kraća šetnja središtem grada, a zatim i slobodno vrijeme prema dogovoru.

Polazak prema Zagrebu oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima. 


Polazak iz Zagreba u 08:30h (južno parkiralište Gradskog poglavarstva).

Nakon kupnje kupona, javiti se pružatelju usluga na e-mail: autoturist-park@inet.hr, radi rezervacije mjesta u autobusu.