[NP PLITVIČKA JEZERA] Uz Autoturist-Park na Plitvice!!! Uživajte u 1-dnevnom izletu 26.03.'17.u NP Plitvička jezera uz polazak autobusom iz Zagreba za samo 179kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u NP Plitvička jezera i posjetu slatkovodnom akvariju u Karlovcu! Aranžman uključuje prijevoz autobusom, ulaznicu za razgled Plitvičkih jezera, posjet Karlovcu uz razgled uz licenciranog turističkog pratitelja!

Ponuda uključuje: JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM 26.03. 2017.PLITVIČKA JEZERA I SLATKOVODNI AKVARIJ KARLOVAC 


ARANŽMAN UKLJUČUJE: 
prijevoz turističkim autobusom prema programu, 
ulaznicu za razgled Plitvičkih jezera, 
pješački razgled Plitvičkih jezera prema Programu A, 
posjet Karlovcu uz razgled, licenciranog turističkog pratitelja,
 jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti agencije, 
troškove organizacije.

UKLJUČENO U CIJENU: ULAZNICA U NP PLITVIČKA JEZERA!


PROGRAM PUTA

Polazak autobusa u 8:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Putovanje  kroz Karlovac – grad na četiri rijeke te dalje prema Slunju – gradu na slapovima rijeke Slunjčice i kroz povijest značajno obrambeno uporište ovih krajeva.


 Dolazak u Nacionalni park PLITVIČKA JEZERA koja se ubrajaju u najljepše europske znamenitosti, a upisana su u UNESCO-vu listu svjetske prirodne baštine. Slijedi obilazak Nacionalnog parka koji započinje na sjevernom ulazu u Park (Ulaz 1). Razgledavanje je kružno, a u okviru ovog programa vidjet ćemo Veliki slap, najveći slap Plitvičkih jezera i najveći slap u Hrvatskoj. Šetnju nastavljamo uzvodno kroz kanjon „Donjih jezera“ uz „Novakovića brod“, „Gavanovac“ i „Milanovac“ do krajnje točke programa „Kozjačkog mosta“, gdje dalje usponom na istočnu stranu kanjona započinje i povratak na polaznu točku. Nakon šetnje, razgleda i odmora, slijedi odlazak prema Karlovcu.  


Dolazak u KARLOVAC, grad perivoja i „zvijezdane“ povijesti. Šetnja gradom: trg bana Josipa Jelačića, crkva Presvetog Trojstva, franjevački samostan, dradsko kazalište „Zorin dom“... Slijedi slobodno vrijeme za osobne programe u središtu grada ili odlazak u slatkovodni akvarij AQUATICA. Razgled ovog jedinstvenog muzeja svakom posjetitelju pruža neponovljivi doživljaj susreta sa slatkovodnim podvodnim svijetom! Slijedi polazak prema Zagrebu s dolaskom na mjesto polaska u večernjim satima.    

Nakon kupnje kupona, javiti se pružatelju usluga na e-mail: autoturist-park@inet.hr, radi rezervacije mjesta u autobusu.