Praznici na Bledu! 1, 2 ili 3 polupansiona uz wellness u Hotelu Krim***, popust na višednevne skijaške karte za Slovenske alpe, na masaže, bazene..za 2 osobe i uz do 55% popusta!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Simpatičan hotel Krim smješten u centru Bleda, na Bledskom jezeru i 635m nadmorske visine u južnom dijelu Alpa, nadomak austrijske i talijanske granice! Prije kupnje kupona odaberite između 1, 2 ili 3 polupansiona za dvoje! Ponuda je iskoristiva isključivo u periodu do 31.03.'17.!

Ponuda uključuje: Praznici za 2 osobe u Hotelu Krim*** na Bledu.

Izaberite između ove 3 opcije:

Opcija 1: 2 dana/ 1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe

Opcija 2: 3 dana/ 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe

Opcija 3: 4 dana/ 3 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe


Cijena za opciju 1 uključuje: 1 polupansion za 2 osobe, 1x 2-satni ulaz u wellness Hotela Krim - Studenec - OBAVEZNA rezervacija wellnessa na e-mail: wellnessstudenec@gmail.com (svaki utorak zatvoren), 10% popusta na masaže u Hotelu Krim, Parkiralište ispred hotela, Wi-FI, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa.

Cijena za opciju 2 uključuje: 2 polupansiona za 2 osobe, 1x kava u Hotelu Krim - K bar, 1x 2-satni ulaz u wellness Hotela Krim - Studenec - OBAVEZNA rezervacija wellnessa na e-mail: wellnessstudenec@gmail.com (svaki utorak zatvoren), Parkiralište ispred hotela, Wi-FI, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa, 10% popusta na masaže u Hotelu Krim, 10% popusta na višednevne skijaške karte za Slovenske alpe (Krvavec, Vogel ili Kranjska Gora).

Cijena za opciju 3 uključuje: 3 polupansiona za 2 osobe, 1x kava u Hotelu Krim - K bar, 1x 2-satni ulaz u wellness Hotela Krim - Studenec - OBAVEZNA rezervacija wellnessa na e-mail: wellnessstudenec@gmail.com (svaki utorak zatvoren), Parkiralište ispred hotela, Wi-FI, 20% popusta na ulaz u bazene u Wellness Centru Živa, 10% popusta na masaže u Hotelu Krim, 10% popusta na višednevne skijaške karte za Slovenske alpe (Krvavec, Vogel ili Kranjska Gora).

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona putem br. tel. +386 4 579 70 00 ili e-mail: hotelkrim@hotel-krim.si, te rezervaciju ODMAH po primitku kupona uz KOD i ID sa kupona!


Za sve one koji traže opuštajući ili aktivan odmor svakako preporučujemo udoban i pristupačan smještaj hotelu Krim*** u Sloveniji. Ovaj vrlo popularan smještajni objekt ima više od 50 godina tradicije u radu, a omiljeno je mjesto brojnih turista.


Hotel se posebno ističe iznimno ljubaznim osobljem i odličnom kuhinjom, a od dodatnih sadržaja ima sve što Vam srce poželi: 

hotelski restoran, 

bar, 

prostoriju za ski-opremu,

mogućnost najma ski opreme i klizaljki, 

parkiralište uz hotel i parnu saunu (finska).Hotel Krim nudi više od 111 soba, te su sve sobe su opremljene sa:

telefonom, 

satelitskom TV, 

kupaonicom sa kadom ili tušem i 

bežičnim pristupom Internetu.

Većina soba ima balkon. 

OBAVEZNA rezervacija wellnessa na e-mail: wellnessstudenec@gmail.com (svaki utorak zatvoren).

Preporučamo Vam šetnjicu oko Bledskog jezera, cca. 30 tak minuta laganog hoda!

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije. 

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života. 

Na Bledu možete uživati u brojnim aktivnostima, od zimskih sportova, razgledavanja znamenitosti do bogate gastronomske ponude. 

KAD STE VEĆ NA BLEDU OBAVEZNO POSJETITE/KUŠAJTE TOP 5 ATRAKCIJA:

1) JEZERO BLED

2) DVORAC BLED

3) "PLETNA" BRODIĆ

4) BLEDSKA KREMŠNITA

5) KLANAC