PodržimoNaše

[NOVO] Posjetite najstariji europski grad i provedite nezaboravne trenutke u Vinkovcima! 2 dana/1 noćenje sa doručkom, roštilj plata za večeru u Hotelu*** Admiral sve za dvoje i za 349kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza. Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije! Dijete do 5 godina GRATIS smještaj! Kupon je moguće iskoristiti u periodu do 05.05.2017.!

Ponuda uključuje: 2 dana/1 noćenje s doručkom i večera za 2 osobe u Hotelu*** Admiral, Vinkovci za samo 349 kn!


Cijena uključuje: 2 dana/1 noćenje sa doručkom + večera (roštilj plata za dvoje: roštilj kobasicu, ćevape, 6 kom, kotlet marinade, slanina, punjena pljeskavica sa sirom, pileći file, pommes, tikvica i crvena paprika na žaru), sve za dvoje.

Dijete do 5 godina GRATIS smještaj! 

Djeca 5-12 godina ostvaruju 50% popusta na cijenu na Crnom Jaju (plaća se u hotelu).

           Djeca iznad 12 godina plaćaju cijenu kao odrasle osobe.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa hotelom!

ODMAH PO KUPNJI kupona obavezna rezervacija termina na tel.+ 385 (0)32 332 221 // +385(0)91 33 222 54 - Recepcija, ili e-mail: info@hotel-admiral.hr, uz kupon po primitku.

Hotel Admiral je gradski hotel u centru Vinkovaca, samo desetak koraka od poznate vinkovačke lampe i gradskog korza.

Kako se naš grad, Vinkovci mogu pohvaliti da su najstarije europsko naselje tako se i mi možemo pohvaliti kako imamo bogatu povijest. Naime, zgrada hotela sagrađena je još davne 1938.g., te su se sva gradska događanja i okupljanja zbivala baš u našem hotelu.

I danas Hotel Admiral u središtu je svih zbivanja. U hotelu održavaju se vjenčanja, kongresi, natjecanja, razne priredbe, krštenja, balovi, maturalne svečanosti…


Hotel raspolaže sa 150 ležaja što uključuje osnovni i pomoćni ležaj.

Sobe u hotelu su višenamjenskih kategorija exclusive, comfort, classic, family room te su prema kategorijama soba formirane i cijene.


Doručke poslužujemo tipa buffet stola od 7:00h-9:30h, pansionske ručkove od 12,00-14,00h i večere od 19,00h-21,00h, te svakom gostu te nudimo na izbor najmanje dvije vrste pansionskih menua. Za veće grupe gostiju radimo ručkove i večere također tipa buffet stola.

Hotelske sale su također višenamjenske te primaju od 10  do 550 gostiju.


Posebno želimo istaknuti mogućnost organiziranja privatnih zabava i disco večeri u hotelskoj konobi.


U cijelom hotelu je besplatan internet i veliki hotelski parking.


Dodatne usluge (uz nadoplatu direktno u hotelu):

Mogućnost organizacije prijevoza gostiju

           Mogućnost rent a car usluge

           Poštanske usluge

          Organizacija turističkog razgledavanja grada i regije


Hotel Admiral u svom novo uređenom prostoru, obnovljenim sobama, restoranu, posebnim dvoranama i velikoj svečanoj dvorani svakodnevno Vam je na raspolaganju za sve Vaše prigode.

Ovisno o Vašim potrebama dvorane hotela pogodne su za svadbene svečanosti, maturalne zabave, krštenja,modne revije, seminare, kongrese te poslovne sastanke. 

Dika  ponude vidljiva je u restoranu Admiral. Sve delicije tradicionalne kuhinje ovdje možete okusiti, počevši od najboljih slavonskih kulena i šunke, gotovih jela i deserta.

A la carte ponuda je prilagođena europskoj kuhinji tako da na svaki zahtjev gosta na stolove iznosimo samo najbolje.

Očekuje Vas iskusno i srdačno osoblje, mirisi i okusi domaće kuhinje te brojni sadržaji za Vaš ugodan boravak u srcu Slavonije.