ZAGREB, RIJEKA, SPLIT, OSIJEK - revolucionarni TriPollar tretman lica, vrata i dekoltea u Laser Centrima Trinity! Vratite vrijeme unatrag uz radiovalni lifting i popust od 65% za samo 70 kn!

58 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zaustavite proces starenja i zategnite i podmladite svoju kožu najsuvremenijim RV aparatom!!! Ponuda uključuje 1 dolazak. Kupon vrijedi isključivo do 18.05.2017.! Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce.

Ponuda uključuje: Laser centar Trinity - 4 grada- Zagreb, Rijeka, Split, Osijek TriPollar radiovalni lifting lica, vrata i dekoltea za samo 70 kn 

Cijena uključuje: TriPollar radiovalni lifting lica, vrata i dekoltea

Prije kupnje kupona, izaberite grad:

Opcija 1 Zagreb -Tripollar lifting   097/772-0086 (Zagreb). 

Opcija 2 Rijeka -Tripollar Lifting  098/933-0992 (Rijeka).

Opcija 3 Osijek - Tripollar Lifting   095/730-2824  (Osijek).

Opcija 4 Split -  Tripollar Lifting   098/1353-664 (Split)


Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce!

Ponuda uključuje 1 dolazak!

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb), 098/933-0992 (Rijeka), 095/730-2824 (Osijek), 098/1353-664 (Split) uz KOD i ID kupona po primitku.

TriPollar radiovalni lifting

Zaustavite proces starenja i zategnite i podmladite svoju kožu najsuvremenijim RV aparatom. TriPollar je nov standard u odnosu na monopolarne i bipolarne sisteme jer kombinira njihov dvostruki efekat. Na potpuno sigurani bezbolan način uradite nešto najbolje za svoju kožu sa sofisticiranom TriPollar tehnologijom.

Za elastičnost kože zaslužni su proteini kolagena i elastina, čije se generiranje smanjuje od 25. godine života. Proteinski lanci se opuštaju, a samim tim se opušta i koža i stvaraju se prve bore. TriPollar tretmanom se deluje dvostruko. Postojeći kolageni lanci se zatežu, a istovremeno se i fibroplasti stimuliraju da proizvode više kolagena tako da je učinak dugotrajan! Djelovanje TriPollar RF-a izaziva kontrakciju postojećih kolagenih vlakana koja ponovo dobivaju kristalno organiziranu strukturu, što je uvjet da koža postane ponovo zategnuta i glatka. Zagrijavanjem površinskih i dubljih slojeva kože također se poboljšava lokalna cirkulacija krvi kao i drenaža slobodnih masnih kiselina u limfni sustav i vrši eliminiranje viška tečnosti i toksina iz organizma.

Tretman je bezbolan i ugodan, a poslije tretmana možete se slobodno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Ovaj tretman je pogodan za lice i tijelo,bore i linije oko očiju, spuštene kapke, vrećice oko očiju, bore na čelu i licu, vrećasteobraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata. Tretira se i opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, trbuha, butina i koljena.Dugotrajni rezultati u redukciji bora i zatezanju kože postižu se serijom od 5-6  tretmana koji se izvode u razmacima od tjedan dana. 

Tretman se ne radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, bolesti vezivnog i mišićnog tkiva, srčanipacemaker, metalni implanti, poremećaj koagulacije, hepatitis infekcije, trudnoća i dojenje.