PodržimoNaše

Sjajan odabir za sve željne mora! Uživajte u Hotelu Pula uz 2 ili 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi morska strana balkon + buffet doručak i večera, za 2 osobe i već od 999 kuna!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmorite se i napunite baterije u Hotelu Pula***! Djeca do 7 godina na trećem ležaju GRATIS boravak! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu do 14.04.17.

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi morska strana balkon + buffet doručak i večera, sve za 2 osobe.
Popusti: djeca od 0 do 7 godina na trećem ležaju GRATIS; djeca od 7 do 12 godina na trećem ležaju imaju 50 % popusta i plaćaju na licu mjesta 259,75 kn. Djeca starija od 12 godina i odrasli na trećem ležaju imaju 20 % popusta i plaćaju na licu mjesta 415,60 kn.

Ponuda 2 uključuje: 4 dana uz 3 noćenja u dvokrevetnoj sobi morska strana balkon + buffet doručak i večera, sve za 2 osobe.
Popusti: djeca od 0 do 7 godina na trećem ležaju GRATIS; djeca od 7 do 12 godina na trećem ležaju imaju 50 % popusta i plaćaju na licu mjesta 337,25 kn. Djeca starija od 12 godina i odrasli na trećem ležaju imaju 20 % popusta i plaćaju na licu mjesta 539,60 kn.

Hotel je udaljen nekoliko metara od prekrasne zelene šume koja vodi do predivne čiste obale s pitomom šljunčanom plažom.

Nudi 172 dvokrevetne sobe ili 8 apartmana sa dvije spavaće sobe i jednim dnevnim boravkom, sa ili bez balkona, morska ili park strana. 

Konstantno poboljšavamo uslugu tako da gosti imaju svu moguću komociju. 

Sobe i apartmani imaju: TV, klima uređaj, telefon, sef.


Sadržaj hotela

velika sala za ručak, 

restoran „a la carte“ - „Kažun“, 

lounge bar, 

internet caffe, 

bežični pristup internetu 0-24h u cijelom hotelu,

vanjska terasa, 

otvoreni bazen, 

disco klub, 

banket sala, 

fitness centar, 

sauna, 

masaža, 

mjenjačnica.

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost na telefon 052 386 922.

Prije kupnje kupona obavezno provjeriti raspoloživost na telefon 052 386 922. ODMAH nakon kupnje kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@hotel-pula.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.

Uz izuzetno čist okoliš hotela, hotel je 100 metara udaljen od mora i triatlon staze, a 300 metara udaljen od 12 tenis terena, 2 nogometna igrališta (trava), atletske staze, višenamjenski sportski centar i mnogo više. 

Orjentiran je i kao eko osvještenosti u turizmu!