3 dana zlatnog Praga!!! Crno Jaje i Calypso Vas ponovo vode u prelijepi Prag! 07.04.17. uz prijevoz, 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3* u Pragu, turističkog pratitelja za samo 689kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Zagreba u 05:00 sati s autobusnog kolodvora! Moguć polazak iz Karlovca, Varaždina i Čakovca uz najavu unaprijed!

Ponuda uključuje: Calypso Zagreb - predivni Prag - 07.04.2017. 3 dana za samo 689 kn!


 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan Zagreb - PRAG

 

Polazak iz Zagreba u 05:00 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja do Praga uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku u Prag smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak u grad s pratiteljem putovanja (gradskim prijevozom), te prvo upoznavanje živahnog središta češke prijestolnice. Navečer fakultativni odlazak na večeru u jednu od tradicionalnih praških pivnica (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

 

2.dan PRAG

 

Doručak. Razgled grada uz pratnju službenog lokalnog vodiča: Hradčany (jedan od najvećih dvoraca na svijetu koji je ujedno i rezidencija čeških vladara) - Katedrala sv. Víta i Václava (gotička katedrala u kojoj su pokopani češki vladari) - Karlov most (najstariji gradski most, ujedno i najpoznatija gradska znamenitost, a povezuje Stari grad s drugom obalom Vltave - Malom Stranom) - Staromestské námestí (najstariji i najznačajniji trg u povijesnoj jezgri Praga, s crkvom sv. Nikole, spomenikom Janu Husu, Starogradskom vijećnicom i znamenitim Astronomskim satom) - Václavské namestí (s Nacionalnim muzejem, najstarijim i najvećim češkim muzejom, Praškom državnom operom … iznimno živo mjesto, koje obiluje restoranima, trgovinama, kafićima) ... Poslije razgleda predlažemo dvosatnu vožnju brodom po Vltavi (uključen buffet ručak), vožnja rijekom uz najpoznatije građevine i spomenike "Zlatnog grada" (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Slobodno vrijeme. Noćenje.

  

3.dan PRAG - ČESKÝ KRUMLOV - Zagreb

 

Doručak i odjava iz hotela. U 08:00 sati polazak prema Češkom Krumlovu - jednom od najromantičnijih povijesnih gradića južne Češke, smještenog iznad rijeke Vltave. Grad je osnovan oko dvorca iz 13. stoljeća i izvanredan je primjer malog srednjovjekovnog grada čija je baština ostala netaknuta zahvaljujući mirnom razvoju, povijesno središte grada 1992 godine upisano na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi. Po dolasku obilazak grada: most na plaštu, dvorca, glavnog trga s fontanom, crkva Sv. Vitusa, šetnja uskim gradskim uličicama je kao putovanje vremeplovom u prošlost! Slobodno vrijeme za kavu ili ručak. Povratak prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

 

Cijena uključuje:

 

prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja

2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3* u Pragu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV (u zoni gradskog prijevoza)

razglede prema programu

turističkog pratitelja tijekom cijelog puta

jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

 

večera u jednoj od starih praških pivnica 14,00 EUR

dvosatna vožnja brodom po Vltavi s uključenim buffet ručkom 20,00 EUR

sve što nije navedeno kao uključeno

opcionalno putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

 

Točno vrijeme polaska iz Karlovca (uvjet je minimum 10 putnika), Varaždina i Čakovca bit će definirano 3 dana prije polaska.

 

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

 

Doplate (plaćanje u agenciji):

 

doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu 3* (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba) 210,00 kn

doplata za smještaj u hotelu 4* 320,00 kn (smještaj u hotelu 4* - na upit)

doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu 4* (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba) 520,00 kn

doplata za polazak iz Karlovca 80,00 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate

 

Doplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna - plaćanje u agenciji):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1 red - sj 3,4 100,00 kn

2 red - sj 5,6,7,8 100,00 kn

sjedala iza 2. vrata 100,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 350,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)