Uživanje u Mostaru! 2 noćenja s doručkom za 2, 3 ili 4 osobe u Villi Anri u Mostaru, sa prekrasnim panoramskim pogledom na rijeku Neretvu i popularan Stari Most već od 429kn! Kuponi se mogu spajati!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iz vile Anri pruža se panoramski pogled na rijeku Neretvu i mostarski Stari most, udaljen svega 100 metara. Ovo je omiljeni dio odredišta Mostara za većinu gostiju koji dolaze u posjet BIH bilo turistički bilo poslovno;)

Izaberite između 5 ponuda:

Ponuda 1 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi + besplatan internet + besplatan parking; sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u dvokrevetnoj sobi s terasom + besplatan internet + besplatan parking; sve za 2 osobe.

Ponuda 3 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u trokrevetnoj sobi + besplatan internet + besplatan parking; sve za 3 osobe.

Ponuda 4 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u trokrevetnoj sobi s terasom + besplatan internet + besplatan parking; sve za 3 osobe.

Ponuda 5 uključuje: 3 dana, 2 noćenja s doručkom, u četverokrevetnoj sobi + besplatan internet + besplatan parking; sve za 4 osobe.


Dolazak i prijava u od 13:00 h, a odlazak i odjava gostiju do 12:00 h.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava ODMAH po kupnji i to na mail: villa.anri@gmail.com ili tel: +387 36 578 477 ili +387 63 259 534, uz KOD i ID kupona.

Ovaj se objekt nalazi na 5 minuta hoda od plaže. U okviru objekta gostima su besplatno na raspolaganju WiFi i privatno parkiralište pod videonadzorom.

Vila Anri smještena je usred mediteranskog vrta i odlikuje se spojem modernog i tradicionalnog uređenja. Objekt je izgrađen od ekološki prihvatljivih materijala poput masivnog drva, kamena, opeke i kovanog željeza. Sve sobe uključuju klima-uređaj i TV s kabelskim programima. Pojedine obuhvaćaju mali balkon ili prostranu terasu.

U malom restoranu vile Anri poslužuju se bife doručak i večera s tradicionalnim bosanskim specijalitetima.

Dostupna je usluga prijevoza iz zračnih luka Sarajevo, Dubrovnik i Split. Vlasnici vile Anri mogu organizirati jednodnevne izlete do raznih mjesta u Hercegovini, među kojima su Blagaj, Počitelj, slapovi Kravice i nezaobilazno svetište Međugorje. 

Ovo je omiljeni dio odredišta Mostara za većinu gostiju koji dolaze u posjet BIH bilo turistički bilo poslovno;)


Što posjetiti u blizini?

Stari grad - povijesna četvrt grada

Stari most

Španjolski trg - središnji gradski trg. Na njemu se nalazi Gimnazija Mostar, jedna od najljepših građevina iz austro-ugarskog perioda

Trg hrvatskih velikana (Rondo) - glavni trg u zapadnom dijelu grada. Izgrađen je u austrougarsko doba na kojem se nalazi Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača izuzetno važan za održavanje kulturnih i drugih manifestacija u gradu Mostaru.

Bišćevića sokak ulica sa poznatom kućom iz osmanlijskog razdoblja (Bišćevića kuća).

Crkva svetog Petra i Pavla s najvišim zvonikom u Bosni i Hercegovini.

Katedrala Marije Majke Crkve - katedralna crkva

Gradski park Zrinjevac - središnji gradski park u Mostaru.

Katolički križ na brdu Hum iznad Mostara. Visok je 33 metra, a izgrađen je kao simbol jubileja dvije tisuće godina kršćanstva.