SLOVENIJA - odmorite dušu u Panonskoj Vasi! 2 ili 4 noćenja u vili za do 8 osoba ili apartmanima za do 4 osobe, 2 ili 4 x cjelodnevna karta za kupanje za Terme 3000 uz popuste do 63%!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Panonsku Vas - magično mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Mađarskom...samo 15ak min od Terma 3000! Prije same kupnje odaberite između 2 opcije: 2x noćenje (vikend) ili 4x noćenje (tjedno) u apartmanu u potkrovlju za do 4 osobe ili 2x noćenje (vikend) ili 4x noćenje (tjedan) u PANONSKOJ VILI za do 8 osoba! Kupon vrijedi do 30.04.'17.!

Panonska Vas magično je mjesto, mali raj na zemlji smješten u sjeverno-istočnom dijelu Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Mađarskom.


Ponuda uključuje: PANONSKA VAS, Slovenija- odmor u apartmanu ili villi.


Prije kupnje kupona odaberite između 2 opcije:

Opcija 1: 2x noćenje (vikend) ili 4x noćenje (tjedno) u apartmanu u potkrovlju za do 4 osobe, 2x cjelodnevna karta za kupanje za Terme 3000, posteljina, ručnici i završno čišćenje, wi-fi.


Opcija 2: 2x noćenje (vikend) ili 4x noćenje (tjedan) u PANONSKOJ VILI za do 8 osoba, 4x cjelodnevna karta za kupanje za Terme 3000, posteljnina, ručnici i završno čišćenje, wi-fi.


Kuponi se mogu spajati.

Ponudu je moguće koristiti svaki dan!

Jedan kupon vrijedi za do 4 ili do 8 osoba (ovisno o odabranoj opciji).

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživih termina s Partnerom!

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija na e-mail: info@panonskavas.si ili tel: +386 31 758 000, uz ime i prezime te KOD i ID broj kupona.

Panonska Vas nalazi se pokraj mirnog sela Tesanovci, 2 km od poznatih Termi 3000 u Moravskim toplicama i samo nekoliko koraka od najpoznatijeg slovenskog golf terena. Sastoji se od 10 autentično izgrađenih koliba, koje zajedno čine savršenu harmoniju udobnosti visoke klase i jedinstvenoga stila. 

Na ovome mjestu čuti ćete samo tišinu i uživati u ljepotama prirode. Naši gosti mogu se smjestiti u jednom od 11 apartmana ili jednoj od 4 vile. 

U srcu Panonske Vasi nalaze se 4 vile kapaciteta za do 7 osoba. Kvadrature oko 110 m2 opremljene su da zadovolje sve vaše potrebe pa je tako tu kuhinja povezana sa dnevno-blagovaonskim prostorom iz kojega se izlazi na terasu. Sa terase se pruža pogleda na prekrasna zlatna polja. 

Na galeriji se pak nalaze kreveti za 4 osobe, a još jedna spavaća soba nalazi se u prizemlju. Vile imaju po dvije kupaonice.  

Studio apartmani idealno su riješenje za obiteljski odmor sa malom djecom. Možete uživati u prostranom dnevnom prostoru sa velikim krevetom za dvije osobe te jednim dodatnim. Tu je i mala kuhinja, blagovaonski stol i kupaonica te naravo i prediva terasa.