100% prirodan način mršavljenja! Istopite suvišne masnoće, suzbijte apetit, regulirajte tjelesnu težinu, poboljšajte ten kože i podignite razinu energije uz DR DIET čaj od 13 biljaka za 199kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku! Kupon se može iskoristiti do 25.03.2017.! Pakiranje uključuje 30 vrećica po 2 grama čaja!


Ponuda uključuje: DR DIET - čaj za mršavljenje/regulaciju tjelesne težine


Cijena uključuje: 30 vrećica po 2 grama čaja (60g čaja)


ŽELITE SMRŠAVITI PRIRODNO?

100% Prirodno! 

Mršavite i osjećajte se super! 

Napredna formula čaja za mršavljenje s 13 prirodnih sastojaka! 

Želite li do ljeta izgledati odlično? Ovo će ubrzati proces. Tijelo za plažu gradi se zimi.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezno je kupon prosljediti sa podacima za dostavu (ime i prezime, adresa i br.tel.), te KOD-om i ID-em sa kupona na mail: shop@tea-box-shop.com

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku!


Sastojci:

malina list, krušina kora, sena list, breza list, matičnjak list, korijen sladića, majčina dušica, silimarin list, bazga list, aronija plod, kadulja list, đumbir, celer plod.


DR DIET posjeduje 4 certifikata kvalitete proizvodnje:

HACCP, ISO 9001, ISO 2008, HALAL


DR DIET čaj pakiran je u bio razgradive piramidne vrećice namjenjeno za pakiranje premium kvalitete sastojaka u krupnijem granulatu.  Pakiranje sadrži 30 piramida što je dovoljno za mjesec dana korištenje (nakon 14 dana napraviti pauzu pa nastaviti do željenog rezultata).


Zdravo mršavljenje, obuzdava apetit, smanjuje nadutost i pojačava energiju.

Godinama vam ne smeta vaša kilaža ni poneki viškovi na mjestima gdje ih ranije niste imali. A onda dođe modni trend, u kojeg biste rado uskočili ali ne možete, viškovi smetaju pa na vama odjeća ne izgleda tako dobro kao na modnom plakatu. A onda se zaljubite i napokon imate dobru motivaciju, da u svim odjevnim kombinacijama podjednako blistate. Ali kilogrami, viškovi, tvrdoglavo se još uvijek drže.

Kad bi barem postojao neki čudesni napitak koji bi ih otpuhnuo, mislite, gotovo preko noći, da sebi i drugima, ponovno izgledate poželjno i atraktivno.

Neki, koji bi vas s lakoćom pretvorio u zanosnu ljepoticu. Ali toga nema, nažalost jer na izgledu treba raditi, fizički ali i duhovno, ponekad i mukotrpno. Iza svakog „The bodyja“ krije se velika disciplina i upornost, a ne nikakva čarolija.

Čak i kad niste tip za teretane i vježbanje, u vama fit žene bude motivaciju i poštovanje jer one nisu samo atraktivna tijela, one su puno više. Njihov je izgled dokaz, da rade vrlo jako i odlučno na sebi, da imaju snažan karakter, koji novac ne može kupiti. Njihov izgled dokazuje samopoštovanje, svijest o sebi, zdravlju, posvećenost i disciplinu, samouvjerenost, strpljenje, radnu etičnost i strast. 

O svemu tome maštate, dok promatrate svoju siluetu i njihove fotografije? Ali se nekako ne usuđujete okrenuti novo poglavlje svog života. „Sutra ću“, to je fraza koju najviše volite?

Čemu čekati Novu godinu i sa njom novu sebe, kad već danas možete mijenjati svoja uvjerenja i navike, postati bolja verzija sebe? Prošlost ne možete ispočetka ispisati ni mijenjati ali uvijek možete uzeti novi list papira i ispisati svoju sadašnjost, budućnost. Uvijek možete učiniti hrabar zaokret, donijeti nove odluke. Sastaviti novu to- do listu. Zamisliti novu mantru. Osmisliti nove ciljeve, planove. Primiti se vježbanja, temeljitije, savjesnije, promijeniti prehrambene navike, rasplesati se, napokon zavoljeti život i živjeti ga punim plućima. Isprobati neki novi napitak. Ovaj put zdraviji, korisniji. Baš onakav, o kojemu ste maštali, toliko puta, a niste ga nalazili ni kušali. Pun mirisnih aroma, koje u vama bude uspomene na djetinjstvo, trčanje proplancima, branje cvijeća po livadama, slaganje u buketiće i na sve nezaboravne chill trenutke, provedene u prirodi, u zdravom okružju.

I na najljepše godine, razdoblje vaše savršene linije. Koju ćete opet vratiti i zaraditi, dosljedno se držeći fokusa na svoje ciljeve. Korak po korak, upornim radom i vjerom u dobar ishod jer samo tako se postaje bolja verzija sebe, nema druge formule.

Pomoć u tom radu, na sebi su i mirisni čajevi a jedan od njih bi mogao biti mix čak 13 biljaka iz domaćeg, bio uzgoja.

Uzmite još danas, doslovno, svoju sreću u svoje ruke. Jer nikad nije bilo ljepše i mirisnije osvajati vrhove.

Dr Diet čaj sadrži mješavinu posebnog bilja koje će vam pomoći da uz malo truda ostvarite svoje san, postignete željenu tjelesnu težinu i što je najvažnije budete zadovoljni sobom.

Kilograme niste dobili preko noći, preko noći ležanjem neće ni nestati. Morate se potruditi da ih maknete. Problem u težini je masno tkivo, što više mišića imate to više troše energije i tope masti. 

Uz DR DIET dodatak prehrani, pravilnu prehranu, vježbanje ostvarit ćete željeni rezultat. Brzina do i rezultat variraju ovisno o početnoj poziciji, cilju, uloženom trudu.  

KAKO REGULIRATI TEŽINU UZ DR DIET ČAJ?

U ponudi imamo nekoliko tipova čajeva koji se koriste u fazama i određeni vremenski period. 

1. Odaberite što želite postići čajem i na koji način. Mršavljenje, regulacija probave, detoksifikacija, čišćenje probavnog trakta....

2. Pijte čaj svakog dana, učinite to dnevnom navikom. Pronađite način za kreiranje  zdrave navike ispijanja čaja. Regulacija težine biti će Vam lakša ukoliko vrijeme za „čaj“ bude redovna navika u određeno vrijeme prema uputi o korištenju. Čaj se uvijek pije barem pola sata prije obroka (doručak i ručak). Pred večeru možete isto, no možete malo unjeti raznovrsnosti i koristi čajeve za opuštanje i relaksaciju prije zasluženog počinka.

- ukoliko imate naviku za kofeinom zamjenite kavu sa DR DIET čajem

- za vrućih dana pripremite čaj unaprijed i ohladite ga sa ledom

- osigurajte si „zalihu“ dok ste na poslu, kako bi se držali rutine i ne propuštali korištenje. Kupite si svoju „posebnu šalicu“ budite drugačiji. Svaki bolji ured opremljen je grijačem vode.

- pijte u društvu, zdrava navika u dvoje je mnogo ukusnija i pozitivno djeluje na organizam

3. Nemojte dodavati ništa u čaj (Britanska navika dodavanja mljeka je zbog drugačijeg tipa tvrde vode). Izbjegavajte rafinirani šećer kao takav. Jer mljeko i šećer mogu uništiti rezultate koje želite postići čajem. Istraživanja navode da mljeko šteti a da nemasno šteti još više flavonoidima! Naviknite se piti čisti čaj, bez dodataka. Ukoliko želite poboljšat okus možete dodati žlicu prirodnog meda ili krišku limuna (nakon što se voda malo ohladi da visoka temperatura ne uništi vitamin C)

4. DR DIET čaj je idealan za regulaciju gladi i metabolizma. Za što bolji rezultat pijte čaj kada god osjetite potrebu za nečim slatkim ili nezdravim. Često topla šalica čaja bude bila dovoljna da umiri želudac i izbjegnete iskušenjima.

5. Pridržavajte se uputa/upozorenja o korištenju, količini i vremenu kontinuiteta!

DR DIET čaj nije za svakoga. Koristite ga 2 tjedna, napravite pauzu, nastavite korištenje do željenog rezultata. U slučaju nepoželjnih nuspojava odmah prekinite s korištenjem. Biljke su kao i ljekovi tako se prema njima treba i ophoditi kod korištenja. Pročitajte sastav i dali ste alergični ili imate neki od zdravstvenih problema za koji se ne preporučuje korištenje ovog proizvoda.  Prema potrebi savjetujte se s svojim doktorom ili ljekarnikom.

6. Priprema čaja i pijenje su jednostavni, neka tako i ostane. Šalicu vode uvijek možete zagrijati u mikrovalnoj i dodati piramidu čaja. 

- možete kupiti i električki kettler – grijač vode na struju, u svega par minuta imate željenu količinu vrele vode

- možete skuhati veću količinu čaja večer prije i čuvati u frižideru da imate odmah spremno po buđenju

- možete napravit čaj i u termos boci ponjeti na trening, posao, posvuda sa sobom.

Danas nam je dostupno mnoštvo opcija za pripremu i nošenje čaja sa sobom. 

7. Pijte hladan čaj po ljeti da se rashladite. Tradicionalno pije se topal. Kod hladnog postoji zanimljivi trik tijela, organizam zagrije hladan čaj kako bi ga metabolizam procesirao, to troši dodatne kalorije, znači dodatni gubitak težine.

8. Nebudite rob navike, iako želimo da se držite rasporeda pijenja. Radite pauze konzumacije prema uputi o rukovanju, koristite druge okuse čajeva i druge prednosti koje takve mješavine nude. Čaj za mršavljenje I i II, detoksifikacija organizma, opuštanje i relaksacija, bolovi u želudcu... ili čisto čaj po vašem ukusu za novo uživanje u bogastvu mirisa i okusa.  


Jeste li znali? 

9. Korisnici često griješe misle ako je nešto označeno „dietno ili light“ da to mogu konzumirati neograničeno i npr. umjesto jednog „masnog“ jogurta pojedu dva manje masna, no najčešće na taj način unjeli su u organizam još više kalorija.  Dr Diet je vaš saveznik u regulaciji apetita, probave, izbacivanja viška vode, nadutosti...  no nemojte očekivati da višak kilograma nestane jer pijete čaj i pojedete dva mala prasića nakon toga. 

Dijeta ne znači gladovanje, već uspostavljanje zdravih prehrambenih životnih navika u svrhu regulacije kvalitete življenja. 

Ograničena količina na raspolaganju.

UPOZORENJE: Ne preporučuje se kod crijevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije, osobama s oštećenjem probavnog sustava, osobama s poremećajem kardiovaskularnog sustava. Čaj nije namjenjen trudnim osobama, dojiljama i mlađima od 15 godina starosti.  Čuvati od dohvata male djece.

Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.  Što ne uključuje sve informacije o mogućnostima primjene, upute, upozorenja, mjere opreza, interakcije, nuspojave ili rizika koji se mogu primijeniti na ovaj čaj. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Ne preporučuje se uzimati duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Nakon pauze ponavljati prema potrebi. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Odmah prekinite s upotrebom ukoliko imate nuspojave i obratite se liječniku koji je upoznat s biljnim preparatima. Više informacija o našim proizvodima na našoj web stranici.