Noćenje po super povoljnoj cijeni! 2 dana/1 noćenja za 2 osobe u Ski Centru Rostovo/BiH uz doručak, saunu, wellness i jacuzzi, uz 50% popusta + dodatan popust na SKI PASS i najam opreme!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona uz kupnju ove ponude ostvaruju popust od 30% na ski pass i najam opreme!!! Ponuda se može iskoristiti (ovisno o raspoloživosti termina) do 31.03.2017.! Kuponi se mogu spajati!

Poznato zimovalište, hotel i sportsko rekreacijski centar Rostovo iz istoimenog mjesta u Bosni i Hercegovini, a u blizini Bugojna, nalazi se na 1160 metara nadmorske visine.

Ski centar "Rostovo" posjeduje dva ski lifta tipa SIDRO koji imaju kapacitet 1500 skijaša na sat. Jedan je dužine 500m, a drugi je 900m.


Ponuda uključuje: 1 noćenje s doručkom za 2 osobe u Hotelu Rostovo/ BiH i etno selu Babići, korištenje saune, jacuzzija i fitnessa, od 17.02. do 31.03.2017.


Dodatno ponuda uključuje: Popust od 30% na ski pass i najam opreme (dnevna ski karta je 18,00 KM,a najam kompletne ski oprema 10,00 KM).


Osiguran besplatan parking!

Napomene za djecu: djeca do 4 god.GRATIS ako spavaju s roditeljima, dijete 4-12god na pomoćnom ležaju 50% popusta na punu cijenu.

Check in od 13:00h, a check out do 11:00h.

Obavezna rezervacija termina na e-mail: prodaja@rostovo.ba, uz broj kupona po aktivaciji kupona i minimalno 7 dana prije dolaska.

Skijalište je idealno za početnike i rekreativce. Podloga staze je travnata te je mala mogućnost ozljeda kao i oštećenja skija. Staza je opremljena reflektorima što omogućava noćno skijanje.

U blizini hotela nalaze se etno sela gdje možete vidjeti brojne znamenitosti iz davnog vremena tj., pribore i alate kojima su se koristili naši stari te sve domaće životinje iz ovoga kraja. 

Gdje se nalazimo?

Udaljenost od Bugojna 15 km, koje je geografski locirano na raskrižju puteva:
Sarajevo-Zenica-Novi Travnik-Bugojno-Kupres-Livno-Split.
Udaljenost do Sarajeva 110 km, do Mostara 120 km, do Zenice 60 km i do Splita 160 km.