Najmoderniji i najučinkovitiji tretmani lica samo na Crnom Jaju! Pomladite lice, učvrstite tonus i regenerirajte kožu u Studiu Florabella u Splitu! Rok iskoristivosti kupona je do 31.03.2017.!

Ponuda uključuje: Proljetni paket njege lica u Studiu Florabella u Splitu.


Cijena uključuje: 

bogati hijaluronski tretman lica + 

dijamantna mikrodermoabrazija + 

ultrazvučno pomlađivanje.


Trajanje tretmana: cca. 60 min


Tretman uključuje: 

hijaluronski tonic, 

peeling, 

maska, 

dijamantna mikrodermoabrazija, 

hijaluronski serum/hijaluronska krema, 

ultrazvučno pomlađivanje i masaža lica.



Hijaluronski tretman lica dobiva na popularnosti u svrhu pomlađivanja, no namijenjen je također i tretiranju svih zona lica jer koži vraća prirodan sjaj i pomaže u rehidraciji, kao i regeneraciju i stvaranje novog kolagena.


PREDNOSTI:

Ne ugrožava prirodan izgled lica, 

Laka i bezbolna primjena,

Smanjuje bore,

Vraća volumen licu.


Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman ultrazvučnog pomlađivanja i masažu lica! Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom,

           koje su pod terapijom roakutana,

           koje imaju rak kože,

           koje su pod jakim terapijama lijekova,

           kod otvorenih rana i opekotina.

Kupon vrijedi do 31.03.17.

ODMAH po primitku kupona, potrebna telefonska najava ili minimalno 7 dana unaprijed na br: 097 666 55 88, a preporučamo da po kupnji i dobivanju kupona odmah kontaktirate partnera za prvi dolazak!