PodržimoNaše

[SV.KRIŽ ZAČRETJE] Vratite se u dane djetinjstva!!! Dođite u restoran Stara škola i uživajte uz tjednu ili vikend opciju uz noćenje s doručkom, wellnessom i kupanjem za 2 osobe već od 289 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite između tjedne (ned-čet) ili vikend opcije (pet-ned)! Djeca do 7 godina GRATIS!!! Kućni ljubimci dozvoljeni! Kupon vrijedi u periodu do 20.04.2017.!

 Svi smo nekad bili školarci i nekadašnjih se dana lijepo prisjetiti, stoga dođite u Staru školu u Sveti Križ Začretje i uplovite u mladost uz istinske mirise i okuse djetinjstva! 


Ponuda uključuje: Noćenje s doručkom i korištenjem saune i jacuzzija za 2 osobe već od 289 kn!


U cijenu je uključeno korištenje wellnessa u trajanju 60 min - sauna i jacuzzi!

Prije kupnje izaberite između 2 opcije: 

Opcija 1: noćenje s doručkom i wellnessom za 2 osobe od nedelje do četvrtka za samo 289 kn!

Opcija 2: noćenje s doručkom i wellnessom za 2 osobe od petka do nedelje za samo 349 kn!

Djeca do 7 godina GRATIS! Kućni ljubimci dozvoljeni (uz nadoplatu).

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na (049) 228 091, uz KOD i ID kupona.

O nama

Osjetite čaroliju Hrvatskog zagorja u pitomom okruženju zagorskih brega. U samom srcu Hrvatskog zagorja, daleko od gradske vreve, pronaći ćete oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u Staroj školi.

Spoj kulture, tradicije i vrhunske gastronomije, vrhunska domaća kuhinja od odabranih ekoloških namirnica u kombinaciji s vrhunskim vinom iz naše vinoteke, zadovoljiti će i najistančaniji ukus. Uz sve to imamo nogometno i dječje igralište te wellness oaze sa jacuzziem i saunama.

Stara škola je mjesto gdje san postaje stvarnost; stoga, ako ste željni pobjeći od svakodnevnih obaveza obratite nam se s povjerenjem.


PRIČA STARE ŠKOLE OBITELJI BRADIĆ:

1947. izgrađena kao zadružni dom, nakon toga preuređena u školu

1965. obitelj Bradić se doseljava u Mirkovec

1969. današnji vlasnik, Goran Bradić, kreće u 1. razred u Mirkovečkoj školi

emocije i silna energija stotina i stotina malih đaka zarobljena u staroj školi koja se raspadala nagnali su Gorana Bradića da početkom 21. stoljeća, rekonstruira školu i sačuva ju od propasti

danas je to Stara škola u staroj školi


VIZIJA

Vizija smještajno- ugostiteljskog objekta »Stara škola« je postati jedno od najposjećenijih i najkvalitetnijih pansiona i restorana u kontinentalnom dijelu Hrvatske i kroz ponudu proizvoda i usluga promovirati osobitosti lokalne zajednice, običaje i gastronomsku ponudu toga kraja.


MISIJA

pružiti posjetiteljima domaću atmosferu i široku ugostiteljsku ponudu temeljenu na kvaliteti i originalnosti

ponudom popratnih sadržaja svakom posjetitelju pružiti "doživljaj više"

izgraditi brand prepoznatljiv u zemlji i inozemstvu

popuniti smještajne i ugostiteljske kapacitete KZŽ

biti dio razvoja turizma i njegove ponude , KZŽ a time i RH


Smještaj

Za potpuni odmor i bijeg od monotonije svakodnevnice i sivila asfalta, Stara škola nudi vam i raskošne sobe.

 

Restoran

Izletište koje je nekoć zaista i bilo škola, danas u svojim učionicama krije restoran intimnog ugođaja i domaće zagorske atmosfere.

Ukupan kapacitet restorana je 140 mjesta raspoređen na vanjski i unutarnji dio.

Unutarnji dio restorana se proteže kroz tri učionice i može ugostiti 70 gostiju, a jednak broj gostiju može se smjestiti i na prostranoj i natkrivenoj terasi.

 

Hrana

Gastronomska ponuda Stare škole sadrži jela pripremljena od vrhunskih, lokalno uzgojenih i dnevno svježih, ekoloških namirnica te plodova zagorskih šuma, polja i livada.

Izvanredna suradnja sa seoskim domaćinstvima i OPG-ima, vlastiti vrt te vlastita proizvodnja priloga i slastica rezultirali su bogatim, jedinstvenim i raznovrsnim jelovnikom.