Karting groznica ponovno u Zagrebu!!! Skupi ekipu i provjeri tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu uz popuste do čak 57%! Testirajte novu stazu i dječju flotu!

5252 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Požurite i izaberite jednu od 3 opcije, uz popuste od 40% do 57%! I zapamtite, VIŠE VOŽNJI = VEĆI POPUST! Uživajte u prvoj "indoor" stazi u Hrvatskoj, uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona... Kupon vrijedi do 20.04.'17.! Iskoristi i voucher za 100 kn popusta na igru u Escape Room Arena!!!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe.

Uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, te nakon tehničkog brifinga biti ćete više nego spremni za rušenje svih rekorda ostvarenih na ovoj stazi!

Prije nego što stisnete KUPI izaberite između 3 opcije:

Opcija 1 (za 1 osobu): 1 karting vožnja (10 min), uz 40% popusta  

Opcija 2 (za 1 osobu): 3 karting vožnje (3 x 10 min), uz 47% popusta 

Opcija 3 (za 1 osobu): 5 karting vožnji (5 x 10 min), uz 57% popusta  


Dodatno uključeno: Voucher za 100 kn popusta na jednu igru za 4-5 igrača u Escape Room Arena. Voucher možete podignuti na info pultu Karting Arene Zagreb. Voucher se može iskoristiti do 20.04.2017. Voucheri se ne mogu spajati niti zbrajati sa ostalim akcijama i popustima u Escape Room Areni. Informacije o Escape Room Arena igrama potražite na linku ovdje

Prva "indoor" staza u Hrvatskoj plod je iskustava i znanja Paola Gagliardinija, europskog i talijanskog karting prvaka te upravitelja većih europskih indoor karting centara. Staza širine od 6 do 8 metara jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave.

Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Staza je zaštićena odgovarajućim barijerama i apsorpcijskim sustavom, dok vozna površina jamči jednakomjerno držanje guma pomoću podnog premaza F1.

Staza je duga 365 m, a široka između 6 i 8 m. Stručno izabrana trasa s podnim premazom, koja simulira držanje pneumatika na stazi Formule 1, jamči izuzetne ugođaje sportske vožnje.

Go-Kart flota sastoji se od 24 vrhuskih go-kart vozila vodećih svjetskih proizvođača trkaćih go-kart vozila, SODI, TB i CRG u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači.

Karting Arena Zagreb može se pohvaliti novom kating stazom i posebnom flotom kartova pogodnih za djecu. 

Sva su vozila opremljena transponderima koji automatiziraju najpreciznije mjerenje vremena i praćenje svih rezultata. 

Tijekom same vožnje, na semaforu na stazi možete pratiti vrijeme svakog kruga, a nakon vožnje proučite i usporedite svoje rezultate na ekranima i ispisu rezultata.

Karting Arena Zagreb bogatija je za novu flotu TB srednjih kartova - 6 vrhunskih vozila s motorom Honda Gx120, mogućnosti pomicanja sjedala i pedala, roll barom i pojasom. 

Odmah nakon vožnje na svoju e-mail adresu dobit ćete svoje rezultate i poveznicu na web aplikaciju putem koje možete pratite svoje i rezultate svojih prijatelja!

Savjet! Nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji.