[BLED] Wellness odmor na prelijepom Bledu! 3 dana/2 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Triglav 4* u sobi s pogledom na prelijepo jezero, neograničeno korištenje bazena i finske saune za samo 1347kn!

21 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu, 1,5km do središta Bleda, pa možete i pješačiti stazicom ili uz čudesno jezero. Kupon se može iskoristiti do 30.04.2017.!

Ponuda uključuje: 

Hotel Triglav 4*, Bled - 3 dana i 2 noćenja sa doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi sa pogledom na jezero, neograničeno korištenje bazena i finske saune.

Ponuda dodatno uključuje: 10% popusta na sve masaže kod nas, neograničen pristup u wellness (unutranji bazen i finska sauna),  slobodan ulaz u Casino Bled s pićem dobrodošlice.

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na mail: info@hoteltriglavbled.si ili broj telefona: 00 386 4 575 2610. 

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail: info@hoteltriglavbled.si, uz KOD i ID kupona po primitku. 

Ovaj hotel s 4* ponovo je otvoren u travnju 2009. nakon opsežne obnove. Prvi je put otvorio vrata 1906. godine, a nalazi se na samo 200 metara od Bledskog jezera i u neposrednoj blizini željezničke postaje.

Hotel Triglav Bled smješten je iznad ronilačkog centra u Bledu. Do središta Bleda ima 1,5 km. Do njega je lako doći pješice stazom uz jezero. 

Sve sobe i suitevi udobni su i opremljeni mnogim sadržajima poput klima-uređaja, a iz njih se pruža prekrasan pogled na jezero.

Hotel uključuje restoran 1906 Bled s jelima po narudžbi u kojem se poslužuju slovenska jela nove kuhinje, a u njemu hranu priprema jedan od ponajboljih slovenskih kuhara. Objekt obuhvaća i piano bar, vinski podrum i salon s kaminom.

 

Hotel također sadrži moderan spa centar te nudi uslugu organizacije sastanaka do 70 ljudi, vjenčanja, godišnjica, poslovnih ručkova i radionica slovenske kuhinje.

Bled je poznato slovensko lječilište i odmaralište, još od kraja 19. stoljeća, tako da je i danas jedna od najvećih turističkih atrakcija Slovenije.

Prekrasno jezero, zajedno sa svojom okolicom, može se svrstati uz bok najljepših alpskih odmarališta, poznat po svojoj blagoj i ljekovitoj klimi te termalnoj vodi koja liječi od stresa, umora i brojnih drugih poremećaja izazvanih stresnim načinom života.