Romantična bajka Bavarske 29.04.-01.05.'17.! Regensburg, Rothenburg ob der Tauber, Nürnberg i Passau! Prijevoz autobusom, 2 noćenja u hotelu 3* s doručkom, sve razglede, za samo 1049kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smart travel Vas vodi na razgledavanje "Bavarske bajke" 29.04.-01.05.2017. uz prijevoz, licenciranog pratitelja, noćenje u hotelu 3* u Nurnbergu na bazi noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, sve razglede prema programu, za samo 1049kn/osobi! GARANTIRANO!!!


PROGRAM PUTA


1. dan: ZAGREB – REGENSBURG - NÜRNBERG

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502-506) u 05.00 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Njemačkoj u 05.15 sati. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju, Austriju i Njemačku, preko doline rijeke DUNAV, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Prva destinacija koju ćemo obići je REGENSBURG, prema mnogima jedan od najljepših srednjevjekovnih gradova Njemačke. Grad se može pohvaliti prekrasnom povjesnom gradskom jezgom  koja obiluje tornjevima i palačama, i koja će Vas zasigurno oduševiti. 


Šetnju i razgled Regensburga ćemo započeti  šetnjom preko STAROG MOSTA i rijeka DUNAV i REGEN. Kraća šetnja će nas dovesti u povijesnu gradsku jezgru gdje nas očekuje daljni razgled: GOLIJATOVA KUĆA - GRADSKA VIJEĆNICA - KATEDRALA SVETOG PETRA - RIMSKI TORANJ - STARA KAPELA, bogato ukrašena crkva u rokoko stilu sa pozlaćenim ukrasima -  MÜNSTER crkva - stara rimska vrata PORTA PRETORIA. Središtem grada dominiraju uske srednjovjekovne uličice, a tu se nalazi i najstariji restoran s kobasicama na području Njemačke. Slijedi slobodno vrijeme za individualne programe, kupnju suvenira ili gastronosmke užitke u jednom od restorana koji se nalaze u uskim uličicama. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i vožnja do NÜRNBERGA. Smještaj u hotel. Noćenje.


2.dan: ROTHENBURG OB DER TAUBER I NÜRNBERG

Nakon doručka, odlazak prema autobusu i vožnja prema njemačkoj romantičnoj cesti, kojom ćemo doći do jednog od najljepših romantičnih gradića u Njemačkoj: ROTHENBURGA. Riječ je o jednom od najčuvenijih mjesta u Njemačkoj kojeg godišnje posjete milijuni turista iz cijeloga svijeta. Rothenburg toliko očarava tako da i ne čudi što je poslužio za snimanje nekoliko filmova, među kojima se posebno ističu ''Charlie i tvornica čokolade'' te ''Pinocchio''… Rothenburg je posebna bavarska bajka, koja će Vas očarati!  Uske uličice ovog grada skrivaju bogatu prošlost, a građevine koje se mogu vidjeti svjedoče o njoj. 


Polazište u obilasku grada je VELIKA GRADSKA KUĆA čiji je gotički dio izgrađen 1 250. godine, a renesansni nadograđen 1 572. godine. Nakon toga šetnja vodi do CRKVE SVETOG JAKOVA koja je specifična po tome što ispod nje prolaze automobili. U blizini se nalazi MUZEJ KRIMINALA I SREDNJOVJEKOVNIH SPRAVA ZA MUČENJE ali i MUZEJ PORCULANSKIH LUTKI… 


Nakon razgleda povijesne jezgre slobodno vrijeme za šetnju, posjet nekom od muzeja ili kušanje specijaliteta uključujući poznate rothenburške kugle od prhkog tijesta s različitim okusima. Okupljanje grupe i vožnja prema NÜRNBERGU, najvećem gradu franačke Bavarske. Po dolasku, odlazimo u razgled grada: GRADSKE ZIDINE - UTVRDA KAISERBURG - KUĆA ALBRECHTA DÜRERA - CRKVE SV. SEEBALDA I SV.LOVRE - BOLNICA SV.DUHA - MOST NA RIJECI PEGNITZ - GLAVNI TRG S FONTANOM I CRKVOM FRAUENKIRCHE - GRADSKA VIJEĆNICA. Slobodno vrijeme za individualne programe, kupnju suvenira ili večeru. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

3.dan NÜRNBERG/OKOLICA – PASSAU – ZAGREB

Raniji doručak i odjava iz hotela. Slijedi vožnja dolinom Dunava prema biskupskom gradu PASSAU, koji je smješten na tri rijeke: DUNAVU, ILZU i INNU. Zahvaljujući svom slikovitom položaju, grad je ujedno poznat po riječnim krstarenjima. Po dolasku, slijedi razgled stare gradske jezgre jezgre: GRADSKA VIJEĆNICA - HOTEL WILDER MANN - WITTELSBACHOV TRG I FONTANA - BISKUPSKA REZIDENCIJA - KATEDRALA SV.STJEPANA ukrašena stropnim slikarijama i najvećim orguljama u Europi. 


Slobodno vrijeme za samostalno istraživanje starih zanatskih ulica, kupnju suvenira ili uživanje u gastronomskoj ponudi koju možete pronaći u povijesnom okruženju slikovitog grada. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i polazak prema Hrvatskoj. Slijedi vožnja Njemačkom, Austrijom i Slovenijom uz kraća zaustavljanja putem, prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb, na mjesto polaska je predviđen u kasnijim večernjim satima.


Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin putovanja 29.04-01.05.2017. ODMAH nakon kupnje kupona obavezno se javiti u agenciju na 099 666 8978 ili mailom na info@smart-travel.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima. Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.