Otopite suvišne kilograme kroz 3 ili 6 tretmana kavitacije i aparativne limfne drenaže u Salonu ljepote Lady Goga u Novom Zagrebu već od 299kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oslobodite se toksina, poboljšajte cirkulaciju i osjećajte se (i izgledajte) lakšom! Salon ljepote Lady Goga Vas pozvia da izaberete između dvije opcije mršavljenja već od 299 kuna!

Salon ljepote Lady Goga - 2 opcije mršavljenja već od 299kn!


Opcija 1) 3 UZV liposukcija (kavitacija) + 3 aparativne limfne drenaže za 299 kn!

Opcija 2) 6 UZV liposukcija (kavitacija) + 6 aparativne limfne drenaže za 599 kn!

DODATNA POGODNOST: 30%popusta na prilikom slijedećeg dolska na bilo koji tretman iznad 200 kn

LIMFNA DRENAŽA

Tretman radi na principu POKRETANJA LIMFE u tijelu koja vaše tijelo riješava nakupljenih toksina! Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom će se na taj način bolje cirkulirati, a noge ili dio kojeg tretirate izgledati će utegnutije i glađe! Za razvoj celulita odgovorna je kombinacija više faktora: estrogen, genetika, nedovoljan unos vode, pogrešna prehrana, nedovoljno kretanje i stil života.

KAVITACIJA

Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.

 

ODMAH po kupnji kupona potrebna je rezervacija termina minimalno 2 dana ranije na br.tel. 095 391 95 98 uz KOD i ID kupona.