Paket MRŠAVLJENJA U ZADRU! 3 tretmana Body wrappinga, 3 tretmana termodeke i 3 anticelulitne masaže za samo 399 kn u Kozmetičkom salonu ZARA!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno: 3 x body wrapping + 3 x termo deke + 3 x anticelulitna masaža! Na prvi tretman potrebno je doći do 07.05.2017.!

Kozmetički salon Zara-  Zadar - Paket od 9 tretmana uključuje 3 body wrappinga + 3 termodeke i 3 anticelulitne masaže za 399 kn!


Ponuda uključuje: 
3 x body wrapping
3 x termo deke 
3 x anticelulitna masaža.

Na prvi tretman potrebno je doći do 07.05.2017.

Nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na br.tel.: 023 313 385 ili 098 199 4016, uz KOD i ID kupona po primitku.

TERMO DEKA se zasniva na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60 °C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata. Ovaj tretman pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metaboliziranju stanica. Ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd.

BODY WRAPPING je tretman zamatanja tijela u foliju koje se prethodno namazalo specijalnim kremama. Rezultat boddy wrappinga je uklanjanje celulita, povećana elastičnost kože i izbacivanja štetnih toksina iz tijela.

RUČNA ANTICELULITNA MASAŽA najbolje se i najdugoročnije rješava tvrdokorni celulit. Kozmetičarka će rukom odrediti na kojim područjima je stanje najkritičnije te će vaše tijelo uz pomoć kvalitetnih proizvoda koji dodatno potiču cirkulaciju i razgradnju masti riješiti toksina, nakupljene vode i masnih naslaga. Koža će već nakon prvog tretmana izgledati zategnutija i zdravija.