[ZAGREB] Potpuna transformacija uz DIVA FIT PROGRAM u TAJNI LJEPOTE! Čak 46 najučinkovitijih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela za samo 890 kn!!! GARANCIJA na izgubljeni obujam do 30 CM!

90 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DIVA FIT PROGRAM potpune transformacije vaše je idealno rješenje, a obuhvaća kompletan program oblikovanja i učvršćivanja tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita!

Smeta li vam već duže vrijeme višak kilograma, jastučići koji su se nakupili na bedrima, tvrdokorni celulit? 

Program je sastavljen od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela. Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz stručno vodstvo našeg osoblja, svaka žena može postići svoj cilj a to je vitka linija a da pri tome nije ugroženo njezino zdravlje. 

Želja nam je da uz našu pomoć mršavite zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu za Vaše tijelo i osjećate se zadovoljno. Ono što nas razlikuje od ostalih salona su programi prilagođeni Vašim individualnim potrebama, uz detaljnu Omron body scan analizu tijela, a s ciljem maksimalnih i dugotrajnih rezultata u gubljenju kilograma, oblikovanju Vašeg tijela i uklanjanju ostalih nesavršenosti. 

DIVA FIT PROGRAM namijenjen je klijenticama koje žele smršaviti do 30 kg ili izgubiti veći obujam te više konfekcijskih brojeva. U program su uključena 40 najučinkovitija tretmana koji se provode kontinuiranim dolascima kroz više tjedana, jednom do dva puta tjedno a u dogovoru i prema savjetima našeg stručnog osoblja. Uz dolaske na tretmane jednom tjedno mjerimo i opseg tijela. 

Ponuda uključuje: 

POTPUNU TRANSFORMACIJU UZ DIVA FIT PROGRAM U TAJNI LJEPOTE!
Tretmani u DIVA FIT PROGRAMU su: 
4 x vakumska kriolipoliza ( 2 dolaska, svaki 60 min.); 
2 x 4D kavitacija ili radiofrekvencija tijela (izbor između RF slaserskom zrakom, vakumske RF ili RF na zagrijavanje); 
2 x limfna drenaža; 
5 x body former/elektrostimulacija; 
5 x lipo laser; 
8 x termo deka; 
8 x body wrapping/ovijanje folijom uz upotrebu fluida od guarane za brzo sagorijevanje masnoća; 
10 x vibracijska platforma; 
2 x body scan segmentalna analiza tijela (na prvom savjetovanju i po završetku programa). 
Redovno mjerenje opsega tijela;
Individualni plan prehrane sastavljen od strane nutricionista; 
Garancija na izgubljeni obujam do 30 cm!

 

Sudjelujte u nagradnom izazovu Tajne ljepote! – Klijentici s najviše izgubljenih kilograma ili obujma u centimetrima dodatno darujemo Start Fit program mršavljenja. Program se sastoji od 20 dodatnih tretmana kojima se održava odgovarajuća tjelesna težina i obujam.

Program započinjemo individualnom konzultacijom na kojoj određujemo vaše ciljeve te način na koji ćemo to postići. Inicijalni pregled također uključuje i detaljnu segmentalnu body scan analizu tijela u kojoj ćete dobiti sve potrebne informacije o trenutačnom stanju Vašeg tijela. 

Dobiveni parametri bitni su za precizno određivanje pravilnih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela kao i definiranje ciljeva prehrane. 

Analiza tijela se vrši najnovijim medicinskim uređajem OMRON HBF 516.  

BODY SCAN ANALIZOM saznajemo: 
 • tjelesnu težinu, 
BMI (Body Mass Index)- index tjelesne mase tj. odnos između težine i visine a pokazatelj je stupnja uhranjenosti i faktor je utvrđivanja zdravstvenog rizika kod odraslih osoba  
BODY FAT – postotak masnog tkiva u organizmu. U našem tijelu postoje dvije vrste masnoća, esencijalne masnoće koje štite tijelo i pohranjene masnoće koje se koriste kao energija za vrijeme fizičke aktivnosti. Premalo masnog tkiva jednako je štetno kao i previše masnog tkiva. Također, raspodjela masnog tkiva je drugačija kod žena i muškaraca. 
VISCERALNE MASNOĆE – masnoće koje možemo pronaći u trbuhu i ostalim unutarnjim organima. Te masnoće ne vide se golim okom, nego aparatima kao što je magnetska rezonanca. Previše viscelarne masnoće podiže razinu masnoće u krvotoku što može uzrokovati visok kolesterol, bolesti srca i tip 2 dijabetes. Zato je vrlo važno viscelarne masnoće dovesti u razinu normale.  
% MIŠIĆNOG TKIVA – mišićna masa vidljiva golim okom. Ukoliko netko ima više mišića troši više energije i samim time više kalorija. Također, održavanje veće mišićne mase spriječava ponovno vraćanje prekomjerne kilaže.  
DNEVNE KALORIJSKE I PROTEINSKE POTREBE – broj kalorija koje su nam dnevno potrebne da bi naše tijelo imalo dovoljno energije za normalno funkcioniranje. 60%-70% energije tijelo dnevno koristi za održavanje vitalnih funkcija, a ostalih 30% pohranjuje se u organizmu kao dodatna masnoća koja uzrokuje debljanje i prekomjernu težinu.  
BODY AGE – pokazuje da li je Vaše tijelo u skladu s Vašim godinama. 


Nakon body scan analize napraviti ćemo detoksikaciju tijela uz upotrebu termo deke te body wrapping/ovijanje tijela folijom, kako bi izbacili barem dio toksina iz organizma i svoju kožu učinili svježijom, mekom i podatnom.


Termo deka uz body wrapping/ovijanje folijom je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 30 minuta. Temperatura se može regulirati između 40 i 75 stupnjeva a njome osim detoksikacije organizma želimo postići i bolju prokrvljenost, opuštanje mišića i živaca te redukciju celulita i masnih naslaga. Kako bi na učinkovit način smanjili potkožne masne jastučiće i opseg tijela, prije upotrebe termo deke tijelo se ravnomjerno namaže fluidom od guarane te ovija folijom. Time istodobno djelujemo na celulit, pojavu strija a izgled kože vidljivo se poboljšava već nakon prvog tretmana. 

Vakumskom kriolipolizom započinjemo tretiranje gustog masnog tkiva, ona nam pomaže tamo gdje kavitacija ne daje dobre ili daje nedovoljne rezultate .Može se primijeniti na svaki dio tijela gdje postoji višak masnih naslaga: trbuh, bedra, stražnjica, noge, ruke, leđa. Vakumska kriolipoliza je prva i jedina prava metoda trajnog uklanjanja masnih stanica te je kao takva jedina alternativa kirurškoj liposukciji. Tretmani vakumske kriolipolize se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti. 
Princip rada je vakuumski sistem usisavanja masnog tkiva (40-70 kPa) a ovisno o njegovoj debljini ono se tretira na -5°C do -15°C . Primjenom niske temperature mišićno tkivo kao i sva ostala okolna tkiva ostaju neoštećena. 


Prilikom tretmana masne stanice se počinju kristalizirati, a potom fragmentirati a samo izlučivanje masnih stanica je sasvim prirodan proces u kojem jetra ima glavnu ulogu. Proces izlučivanja je postupan jer je potrebno mjesec dana da se raspadni produkti izluče iz organizma putem probavnog sustava i limfe. To nam ujedno govori u prilog zdravom načinu mršavljenja bez naglog opterećenja jetre. 


4D kavitacijom sa samokontrolom rada čime se dozira dubina ultrazvučnih valova te je na taj način tretman ne samo učinkovit nego i vrlo siguran za okolna tkiva i živce, djelujmo na odstranjivanje viška vode, masnoće te celulita. 

4D inovativna tehnologija sa čak 4 sonde integrirane u jednu veliku sondu (4 u 1) omogućava da se tretmanom zahvati velika površina tijela koja se tretira te su stoga rezultati puno brži i učinkovitiji. Idealna je za sva područja na tijelu gdje su veće nakupine masnoća: trbuh, bokovi, bedra, noge, stražnjica, ruke, leđa (gornji i donji dio) a u dogovoru s Vama tretirati ćemo one dijelove koji vam najviše smetaju. 


Nakon tretmana 4D kavitacije svakako ćemo napraviti limfnu drenažu kako bi stimulirali metabolizam te kroz limfni sustav djelovali na ubrzano izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Ukoliko ste se pak odlučili za jednu od naših radiofrekvencija tijela zasigurno ćemo pronaći onu koja će najbolje odgovarati Vašoj koži.  Radiofrekvencijom vidljivo djelujemo na proizvodnju kolagena, zatezanje kože te redukciju celulita i masnih stanica. 


Lipo laser još nazivaju i ‘liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam. 

Body former/elektrostimulacija uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. 
Poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. 
 • učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda 
• potiče mišiće na vibriranje i stezanje 
• idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka 
• poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma 
• oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe


Vibracijska platforma relativno je nov pristup fizičkoj aktivnosti. Bazira se na naprednoj vibracijskoj tehnologiji koju mogu koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Zbog ograničenog kretanja kod tradicionalnih vježbi prosječno samo 30-40% mišične mase može biti iskorišteno, dok se kod vibracijskog treninga angažira izmedu 95% i 97% mišičnih vlakana. To znači da se duboki mišići i mišići stabilizatori koji se inače teško i dugo vježbaju, također stimuliraju. 
Samo stajanjem na vibracijskoj platformi angažiraju se svi mišići te su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana! 
• SAMO 10 MINUTA VIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA 

Lipo laser je inovacija u laserskoj tehnologiji koju još nazivaju i 'liposukcijom’ bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo. Naš diodni laser najnovije generacije ima 14 dioda koje se postavljaju na ciljana područja tretiranja a samim laserom prodire se do 9 mm potkožno, te se zatim direkno razbijaju masne stanice i ubrzava metabolizam.


GRATIS TRETMAN RADIOFREKVENCIJE LICA I PODBRATKA!

U Diva Fit paketu želimo Vas počastiti tretmanom radiofrekvencije lica koji je izuzetno popularan u našem salonu jer njime na efikasan način zatežemo i pomlađujemo opuštenu kožu lica, vrata i dekoltea te preventivno djelujemo na starenje kože. 

Radiofrekvencijom se dubinski zagrijava koža čime se obnavlja kolagen, podižu se vjeđe, a izraz lica postaje mlađi. Radiofrekvencija uspješno djeluje na smanjenje pora te svojim djelovanjem na masne stanice posebno ublažava mašćenje lica. Ovisno o tipu i starosti Vaše kože tretman završavamo s kremom s perlama i kavijarom ili kremom od hijalurona. 

Obratite se s povjerenjom Tajni ljepote jer ste zaslužili osjećati se dobro, samo to trebate i poželjeti!