[RIJEKA] Kraj godine zna biti itekako stresan! Priuštite si opuštajuću antistres masažu, u trajanju od 30 ili 60 minuta u RIJECI, već od 65 kn! Oslobodite se stresa i poboljšajte svoje zdravlje!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Antistres masaža je isključivo opuštajuća masaža. Pomno odabranim pokretima I pritiscima na određenim točkama izaziva odgovore živčanog sustava. Antistres masaža je je idealan spoj opuštajućih pokreta i terapeutskih pritisaka!

Ponuda uključuje 2 opcije na odabir:

OPCIJA A: antistres masaža u trajanju od 60 minuta.
OPCIJA B: antistres masaža u trajanju od 30 minuta.

Masaža se također izvodi toplim uljima što dodatno pospješuje umnu I tjelesnu relaksaciju. Smanjuje psihofizičku napetost, poboljšava vitalnost I jača obrambene snage organizma.

Masaža u trajanju od 60 min. uključuje masažu cijelog  tijela. Tijekom masaže naglasak je na masaži glave, vrata, dlanova i stopala kako bi postigli opuštajući efekt.

Također se stimuliraju određene točke na tijelu (elementi Tui-Na terapije), posebice točke na glavi kako bi se postigla što dublja relaksacija.

Više o Homeopatskom savjetovalištu Olistica

Uz homeopatske tretmane bavimo se i drugim oblicima održavanja i očuvanja zdravlja (masaže, limfna drenaža, mjerenje energetskog statusa organizma).
Stručnim i temeljitim radom, te stalnom edukacijom želim Vam pružiti što kvalitetniju uslugu. 

Svakom klijentu pristupam individualno. 

Usko surađujem i sa drugim stručnjacima na području alternativne terapije.

Nalazimo se u RIJECI, na adresi: M. Lovraka 9b


Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na telefon: 091/4034801.