Wellness uživanje u Istarskim Toplicama!!! Uživajte 3 dana uz 2 noćenja u novim modernim Premium sobama na bazi ALL LIGHT INCLUSIVE za 2 osobe, neograničeno korištenje bazena, sauna... za samo 1099kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte 3 dana i uz 2 noćenja na bazi all light inclusive u novim modernim PREMIUM SOBAMA smještajnog objekta Mirna*** i opustite se u wellnessu! Jedno dijete do navršenih 5 god.u krevetu sa roditeljima boravi besplatno!

Istarske toplice smještene su u sjeverozapadnom dijelu Istre, 35 km od Poreča, 10 km od Buzeta. Iznad samog Lječilišta uzdiže se 85 metara visoka nadaleko poznata stijena gorostas, ispod koje se nalazi izvor ljekovite vode Sv. Stjepan.

Lječilište Istarske toplice - ALL LIGHT INCLUSIVE - 3 dana/2 noćenja na bazi punog pansiona uz piće uz obroke ( voda i mineralna voda) i korištenjem wellnessa u novim modernim PREMIUM SOBAMA smještajnog objekta Mirna za samo 1099 kn!

U cijenu uključeno: 3 dana/ 2 noćenja na bazi punog pansiona uz piće uz obroke ( voda i mineralna voda) i korištenjem wellnessa u novim modernim PREMIUM SOBAMA smještajnog objekta Mirna za dvoje, 30 minuta dnevno korištenje unutarnjeg termalnog bazena, neograničen ulaz u svijet sauna, jutarnja gimnastika pod stručnim vodstvom fizioterapeuta, neograničeno korištenje wellness bazena, wi-fi u prostorijama recepcije i bara, i besplatan parking.


Telefon za informacije: 052 603 410 ili 052 603 411.

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s Partnerom. Nakon kupnje kupona potrebna je najava dolaska i rezervacija putem e-maila: info@istarske-toplice.hr, uz KOD kupona po primitku.

‘Mirna’  odgovara standardu 3 zvjezdice, sobe su opremljene centralnim grijanjem, rashladnim uređajima, telefonom i SAT TV-om, bežični Internet dostupan je u prostoru recepcije i aperitiv bara.

Ljekovite vode poznate su po visoko sumpornoj optimalno radioaktivnoj i toploj vodi punoj minerala (13 vrsta) za koju je znanstveno i u praksi dokazano da pospješuje liječenje kroničnih reumatskih bolesti, dermatoloških bolesti, bolesti gornjih dišnih puteva, ginekoloških bolesti i post operativnu rehabilitaciju.

Takva prirodna ljekovitost vode izdvaja Istarske toplice od ostalih europskih termalnih izvora i svrstava ih u na treće mjesto u Europi po kvaliteti vode i ljekovitosti. 

Izvor se koristio još u antičko doba. U njegovoj blizini pronađeni su natpisi u kamenu, stari rimski novac i nakit.

Prvi pisani dokumenti potječu iz 1650. godine, kada biskup Tomassini opisuje: 

“U motovunskim šumama izvire topla voda sa sumporom, čiji se potok ulijeva u rijeku Mirnu. Seljaci se peru u toj vodi i time liječe reumatizam i razne bolesti kože.”

Prva analiza vode napravljena je već 1858. godine, a rezultati ispitivanja jednaki su današnjima. U to su vrijeme Toplice bile poznate pod imenom «Terme Santo Stefano» te su u stručnim i znanstvenim krugovima preporučane kao jedna od boljih voda u Austro-Ugarskoj Monarhiji.