Miran proljetni odmor u Preddvoru pod skijalištem Krvavec! 3 dana i 2 polupansiona u Hotelu Bor 3*, voće u sobi, te brojne dodatne pogodnosti, sve za 2 osobe za samo 877 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu koristiti prema raspoloživosti i uz prethodnu provjeru slobodnih kapaciteta, mogu se spajati te možete produžiti svoj boravak i uživati duže u prelijepoj Sloveniji!


Ponuda uključuje: 

3 dana i 2 noćenja za 2 osobe na bazi polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnoj sobi; 

dijete do 12.godina boravi gratis (na bazi doručka), 

tanjur voća u sobi prilikom dolaska, 

50% popusta na korištenje VIP finske saune (obavezna rezervacija prilikom dolaska),  

najam štapova za nordijsko hodanje;  

korištenje skladišta za skije, snowboard i sanjke,

besplatno korištenje stolnih igara u hotelu, 

besplatno korištenje stanice za punjenje električnih automobila, 

gratis korištenje WiFi interneta; 

gratis parkinga, 

korištenje dječjeg igrališta.

VAŽNO!!! Cijena vrijedi za boravak od ponedjeljka do četvrtka, a za boravak od petka do nedjelje, nadoplata u iznosu 3 eura po osobi/dan, na recepciji.

Dodatne pogodnosti i popusti: 

10% popusta na masaže u Centru azijskih masaža Atlantis, 
10% popusta na ulaznice u Svijetu sauna Atlantis (vrijedi za korištenje na 2 sata, 4- sata i cijeli dan), 20% popusta na ulaz u Termalni park Atlantis (2h, 4h ili cijeli dan).
20% popusta na redovne karte za kupanje u Termama Snovik, te 20% popusta na sve wellness doživljaje u Termama Snovik, 
10% popusta na a la carte menu u restoranu hotela Bor, doplata za dodatni obrok za odrasle 10 €, doplata za dodatan obrok za dijete 5 10 €, soba s pogledom na jezero i balkonom 3 € po osobi/noć; 
50% popusta na kasnu odjavu i ranu prijavu u hotelu.

Idilična priroda koja Vas ostavlja bez daha, jezero, šume i veličanstvene planine te odličan smještaj, gastronomska ponuda i prijateljsko osoblje pozivaju Vas u Hotel Bor***, blizu Kranja u Sloveniji! 

Hotel Bor i Dvorac Hrib je ugodno malo mjesto koje se nalazi u neposrednoj blizini jezera Črnava i planine Storžič. Savršena lokacija koja sa svojim jedinstvenim položajem uz prekrasno jezero nudi nezaboravan boravak i doživljaj.

Većina soba ima terasu ili balkon, sobe imaju pogled na jezero, planine Storžič i dvorac Hrib. Svaka soba ima  telefon, kabelsku TV, WC i kupaonicu s tušem. U hotelu je moguće koristiti besplatan WiFi internet.

Bor Restoran nudi zdravu i ukusnu domaću hranu. Hotel Bor ima prekrasnu terasu s pogledom na jezero. Na terasi se možete opuštati i uživati ​​u pogledu na jezeru u bilo koje godišnje doba.

Terme Snovik nalaze se u dolini Tuhinj, u srcu Kamniško-Savinjskih Alpa, samo 10 km udaljeno od Ljubljane. Uz unutarnje i vanjske termalne bazene, očekuje Vas i saune te usluge klasične ručne masaže. Termalna ljekovita voda u bazenima bogata je kalcijem i magnezijem koji ima blagotvoran utjecaj na bolesti kostiju, kože i probavnog sustava.

Vodeni grad Atlantis u Ljubljani sadržava tri tematska sklopa (Svijet doživljaja s djelom za djecu, Termalni hram i Zemlja sauni) međusobno povezana na dva kata, sveukupno 16 bazena, 15 sauni i 13 tematskih sauna.

Samo nekoliko mjesta u Sloveniji imaju takav izuzetan položaj i bogate povijesne i kulturne tradicije kao Preddvor i njegova okolica. Različita arheološka nalazišta (gradina Bašljem, Vrtačnik Svetog Jakova ... ), dvorci i sakralni objekti neprocjenjive vrijednosti svjedoće o bogatoj povijesti  na sunčanoj strani Kamniško Savinjskih Alpa.

Najviši vrh Kamniško Savinjskih Alp Alpe je Storžič, vrh s karakterističnim oblikom piramide zajedno sa susjednim brdom Kališče, iznimno je popularno brdo, idealno za planinare, i travnatim padinama s misterioznom šumskom padinom u sredini nagiba, poznat kao Vražji Borst (Devil Forest).

CrnoJaje preporuča provjeru raspoloživosti željenih termina prije kupnje kupona i rezervaciju ODMAH po primitku kupona na br. tel: 00386 (0)4 2559 200, ili e-mail: info@hotelbor.si ili prodaja@hotelbor.si.