Proljeće u Sarajevu od 29.4.-30.4.2017.! Aranžman uključuje prijevoz autobusom iz Zagreba, noćenje s doručkom u hotelu 3/4*, svi razgledi prema programu uz vodiča... sve za 480kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Sarajevo i osjetite njegovu opuštajuću atmosferu... Njegova blagost i gostoprimstvo razoružat će Vas! Postoji nešto neodoljivo u Sarajevu, što će Vas možda natjerati da ostanete duže nego što ste planirali i da se zasigurno ponovno vratite!

SARAJEVO - 2 dan autobusom 29.4.-30.4.2017. 


CIJENA UKLJUČUJE: 
- prijevoz udobnim turističkim autobusom, 
- 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3*/4* u Sarajevu, 
- stručnog vodiča tijekom putovanja, 
- lokalnog vodiča za razgled grada, 
- sve razglede prema programu, 
- troškove organizacije i realizacije aranžmana. 

CIJENA NE UKLJUČUJE: 
doplatu za jednokrevetnu sobu 100,00 kn, 
boravišna pristojba po osobi 1,50 eur (naplaćuje se na licu mjesta), 
ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, 
fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi.

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA: 
Večera u poznatom Sarajevskom restoranu sa tamburaškim orkestrom – 16 € po osobi: 
Predjelo (uštipci,bosanski sudzuk,suho meso sirevi,kajmak) 
Glavno jelo (Bosanski roštilj, čevapi,sudzukice,piletina) 
Prilog (pekarski krompir,riža i povrće) 
Salata (sezonska miješana) 
Desert – minimalno 15 prijavljenih osoba




Program: 

1. dan ZAGREB - SARAJEVO 

Polazak iz Zagreba u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora (turistički peroni 502-506). Vožnja turističkim autobusom do Sarajeva, uz kraća zaustavljanja putem. Odlazak na VRELO BOSNE, parku prirode pored Sarajeva i omiljenom izletištu sarajlija gdje možete uživati u prekrasnoj prirodi. 

Dolazak u SARAJEVO, odlazak do hotela, smještaj u sobe, te odlazak do centra grada. Kratak obilazak sa pratiteljem putovanja te predlažemo da kušate nacionalne specijalitete Bosne - ćevape u somunu s kajmakom, pitu zeljanicu i kiselo mlijeko i baklavu. 

Slobodno vrijeme za osobne programe, šetnju, fotografiranje... Predlažemo odlazak na večeru u jedan od sarajevskih restorana na BAŠČARŠIJI ili posjetite Kuću Sevdaha i uživajte u njezinoj atmosferi. Doživite iznenađujući živi noćni život u poznatim sarajevskim klubovima i pubovima. Noćenje. 


 2. dan SARAJEVO - ZAGREB 

Doručak. Odjava iz hotela, te odlazak na razgled grada sa stručnim vodičem: TUNEL SPASA - MOSTOVI SARAJEVA – SARAJEVSKA ČARŠIJA – BAŠČARŠIJA – GAZI HUSREV - BEGOVA ĐAMIJA – CAREVA DŽAMIJA – BIBLIOTEKA I KONAK – KATOLIČKA KATEDRALA – PRAVOSLAVNA KATEDRALA – LATINSKA ĆUPRIJA,… te slobodno poslijepodne za vlastite programe, shopping na BAŠČARŠIJI, šetnju uz Miljacku te uživanje uz pravu bosansku kavu… slobodno do povratka. U dogovoreno vrijeme polazak za Zagreb. Dolazak se očekuje u večernjim satima.