Posjetite Beograd i Novi Sad! Provedite se kao nikada do sada 29.04.2017.- 01.05.2017. uz prijevoz autobusom, jedno noćenje u Beogradu i noćenjem u Novom Sadu, stručnog pratitelja za 720 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuzni BEOGRAD I NOVI SAD! Uz prijevoz, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Beogradu i 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u Novom Sadu, stručnog pratitelja i sve razglede...sve to za samo 720 kn!

CIJENA UKLJUČUJE:
- prijevoz turističkim autobusom,
- 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Novom Sadu,
- 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Beogradu,
- stručnog pratitelja putovanja,
- sve razglede prema programu,
- troškove organizacije i realizacije aranžmana.

CIJENA NE UKLJUČUJE:
doplata za jednokrevetnu sobu 250 kn, boravišnu pristojbu 1,5 eura po noćenju/po osobi, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

Program: 


1. dan: ZAGREB – NOVI SAD


Polazak turističkog autobusa iz Zagreba sa Autobusnog kolodovra (peroni 502-506) u 6:00 sati. Vožnja prema NOVOM SADU. Panoramski krug po gradu uz osnovno upoznavanje sa gradom (Bulevar Oslobođenja - glavna komercijalna zona grada; Židovska ulica sa najvećim židovskim kompleksom u Europi - Sinagoga, škola, općina; Srpsko narodno kazalište; SPENS - najveća sportska dvorana u Vojvodini; itd.). Smještaj u hotel. Nastavak razgleda grada: Petrovaradinska Tvrđava, Dunavski park i ulica, Zmaj Jovina ulica - glavna pješačka zona, Vladičanski dvor, Trg Slobode sa Katedralom i Gradskom kućom. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2. dan: NOVI SAD - BEOGRAD

Doručak u hotelu. Vožnja prema BEOGRADU, glavnom gradu Srbije. Po dolasku slijedi panoramski razgled kroz NOVI BEOGRAD (Beogradska Arena - Sava Centar - hotel Hyatt) - Dedinje - Muzej 25. Maj, uz zaustavljanje kod impresivnog najvećeg pravoslavnog hrama u zemlji, Hrama svetog Save. Odlazak u hotel. Smještaj u sobe i odmor. Navečer zajednički odlazak na večeru (fakulatativno) u boemsku četvrt Beograda, Skadarliju. Ova ulica iz 19 st. Je umjetnička četvrt Beograda, puna galerija i suvenirnica, a vjerujem da će Vam se i specijaliteti tradicionalne kuhinje svidjeti kao i muzika za zabavu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: BEOGRAD – ZAGREB

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela te nastavak razgleda sa pratiteljem do Kalemegdana, stare tvrđave iznad ušća Save u Dunav, simbola Beograda, Knez Mihajlova ulica – Trg Republike - Terazije – Zeleni vjenac – Skupština… Slobodno vrijeme do polaska. Povratak za Zagreb, te dolazak u kasnim večernjim satima.
Cijena po osobi  720,00 kn po osobi


ODMAH po primitku kupona, kontaktirati agenciju na e-mail: info@elisa.hr ili na brojeve: +385 1 46 41 374 ili +385 99 46 41 000. Odmah nakon plaćanja kupona potrebno javiti i rezervirati svoja mjesta u agenciji na mail info@elisa.hr