PodržimoNaše

[ZAGREB] Savršen dan u kojem ćete se osjećati kao diva! Crno Jaje u suradnji sa salonom Bonjour Beauty pozivaju Vas na SPA dan za dvoje za samo 399 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ZAGREB] Savršen dan u kojem ćete se osjećati kao diva! Crno Jaje u suradnji sa salonom Bonjour Beauty pozivaju Vas na SPA dan za dvoje za samo 399 kn! Kupon vrijedi do 06.05.2017.!

Ponuda uključuje: Bonjour Beauty - savršen dan u kojem ćete se osjećati kao diva - SPA dan za dvoje za 399 kn!

Cijena uključuje: 

2 x Detox piling tijela, 

2 x Masaza cijelog tijela, 

2 x Njega lica koja uključuje piling, masku, masažu, 

2 x Njega ruku koja uključuje piling i pakung za ruke 

kava, čaj, vino, voće i čokolada.


Web stranicu salona pogledaje OVDJE!

Salon Bonjour Beauty započinje svojim radom u siječnju 2016. s ciljem da tržištu ponudi uslugu koju smo same doživjele, uslugu koja je po našem iskustvu nedostajala na ovim područjima. Uz odličan ambijent, ljubazno osoblje i profesionalne preparate željeli smo klijentima ponuditi uslugu “sve na jednom mjestu“. 

Dugogodišnji rad u salonima za njegu kose i tijela u inozemstvu i u Hrvatskoj, kao i stečeno znanje na cruzerima s vrhunskim SPA objektima, bio je naš poticaj za početak ovog projekta. Stečeno iskustvo željele smo prenijeti našim budućim klijentima, uz mogućnost da potrebne tretmane dobiju na jednom mjestu.  


Kada zakoračite u prostor Bonjour Beauty salona osjećat ćete se kao da ste zakoračile u neku drugu dimenziju gdje se može osjećati opušteno i relaksirano, a prikupit ćete i dovoljno energije za novi početak tjedna ili dana.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br. tel.: 097 6714 676 , uz KOD i ID kupona po primitku.