Obiteljski odmor u Gorskom kotaru! 3 dana/2 noćenja u kući za odmor Matković u Moravicama za 6 osoba za samo 999kn! Kuponi se mogu spajati pa možete produžiti boravak i uživati u idili...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prekrasno i moderno uređena kuća za odmor Matković nalazi se na mirnoj lokaciji, okružena šumom i livadama. To je čini idealnom za odmor obitelji s djecom i zajedničko druženje s prijateljima ;)

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u kući za odmor Matković, sve za 6 osobe.

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Kućni ljubimci dozvoljeni uz najavu, mali 30,00 kn dnevno i veliki 40,00 kn dnevno, plaćanje na licu mjesta.

Obavezno provjeriti raspoloživost kuće prije kupnje na mail ljiljanamatkovic1@gmail.com ili na mobitel 099 7347 036, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.

Prekrasno i moderno uređena kuća za odmor Matković nalazi se na mirnoj lokaciji, okružena šumom i livadama. To je čini  idealnom za odmor obitelji s djecom i zajedničko druženje s prijateljima. 

 

U kući se nalaze:

odvojena opremljena kuhinja s blagovaonom, 

2 spavaće sobe, 

2 ležaja na galeriji, 

2 odvojena wc-a i  kupaona. 


Grijanje je centralno (podno+radijatori). 


Iako usred netaknute prirode, imat ćete pri ruci sve blagodati tehnologije poput besplatnog interneta i satelitske TV sa 150 programa, a slobodno možete zaigrati i stolni tenis.

U blizini kuće je sanjkalište Kupjak koje će pružiti dodatnu draž vašem odmoru u zimskim mjesecima koji su  pred nama.


Kad ste već u Gorskom kotaru posjetite svakako i.....

Delnice

Područje Grada Delnica čini "Delnički trolist" - Delnice, crnoluško-risnjački kraj i Kupska dolina. Delnice su središnje i najveće naselje Gorskog kotara. Smještene na nadmorskoj visini od 698 metara i uokvirene uzvišenjima Drgomlja, Petehovca i Japlenškog vrha, Delnice su najviši grad u Hrvatskoj. 

Epitet klimatskog lječilišta i oporavilišta proizlazi iz činjenice da je ovo, medicinski gledano, zona tzv. podražajne klime, pa je područje tradicionalno preporučljivo za visinske pripreme sportaša, te odmor, rekreaciju i šetnje u prirodi, a zimi pravi mamac za ljubitelje snijega i zimskih sportova. Crni Lug, tipično planinsko goransko selo, zimi je bijelo, a ljeti cvjetno ishodište za Nacionalni park Risnjak, čije visine sežu do 1528 m nad morem. 


Za ljubitelje aktivnog odmora, tu je Kupska ili Brodska dolina s prekrasnom rijekom Kupom koja vam nudi kanuing, kajak ili rafting, sportski ribolov i mušičarenje, kupanje i nezaboravan doživljaj čiste gorske rijeke.