[Velika Gorica/Slavonski Brod/Zagreb] Tretman kompletne kralježnice za 450 kn! Spas za bolnu kralježnicu! Crno Jaje i EUPED donose brzo rješenje Vaših muka!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Umorni ste i bezvoljni, pritisnuti obvezama? Možda je vrijeme da provjerite stanje Vaše kralježnice? Kralježnica je glavni regulator i zaštitnik centralnog živčanog sustava, a taj sustav koordinira i upravlja svim funkcijama ljudskog organizma ;) Tretmane izvodi vrhunski stručnjak prof.dr. Lon Johnson, doktor američke kiropraktike!

Ponuda uključuje: TRETMAN KOMPLETNE KRALJEŽNICE


Boli li Vas vrat, leđa, ramena ili glava? 

Imate povremene ili učestale vrtoglavice? 

Bole vas ili vam trnu ramena ili ruke? 

Otiču Vam šake?  


Imate brojne druge probleme, a posjetili ste brojne doktore, obavili još više pretraga, ali odgovore na vaša pitanja i dalje nemate? Za sve navedeno moguć je uzrok i sama tupa bol u kralježnici koja ne prestaje.....

Otkrijte sve blagodati kiropraktike i bezbolnih tehnika korekcije kralježnice uz vrhunskog stručnjaka Američke kiropraktike Dr. Roberta Lon Johnsona.

 Poznato je da je stres jedan od najvećih uzročnika većine zdravstvenih problema stoga je nužno pronaći način na koji ćete se nositi s ovom svakodnevnom pojavom. Pronađite sat vremena za sebe i opustite se uz nas...

Donosimo Vam pregled i balans atlasa, elektro stimulaciju, akupresuru i manipulaciju!

Učinite pravu stvar za svoju kralježnicu uz pomoć vrhunskih specijalista!