[BAŠKA - KRK] Noćenje u superior sobi s balkonom u Atrium Residence 4*, buffet doručak, korištenje bazena, i fitnessa, besplatan parking, besplatan WI-FI, sve za 2 osobe za samo 419 kuna!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Noćenje u sobi superior s balkonom, bogati buffet doručak, korištenje vanjskog bazena hotela Corinthia, korištenje fitness centra hotela Corinthia, besplatan parking, besplatan WI-FI, sve za 2 osobe za samo 419 kuna!

Ponuda uključuje: 


2 dana uz 1 noćenje u sobi superior s balkonom
bogati buffet doručak
korištenje vanjskog bazena hotela Corinthia 
korištenje fitness centra hotela Corinthia 
besplatan parking 
besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Dijete do 18 godina uključeno u cijenu na pomoćnom ležaju!


Raskošni smještaj na 2 koraka od glasovite plaže u Baški na otoku Krku
U središtu bašćanske uvale, uz jednu od najpoznatijih hrvatskih plaža - Velu plažu očekuje vas prvoklasni odmor u luksuznim sobama i apartmanima Atrium Residence Baška. Najtraženiji apartmani profinjeno uređene rezidencije nude spektakularan pogled s balkona na Velu plažu, pučinu i obližnji otočić Prvić uz opuštanje u privatnom whirlpoolu ili finskoj sauni. Probudite se uz šum valova. Kušajte najfiniji doručak u u šarmantnom Atrium Caféu.


Ispunite svoj odmor kupanjem u tirkiznom moru ili na obližnjim bazenima. Istražite čarobne skrivene plaže, suhozidne atrakcije, mjesečev krajolik i divljinu brda iznad Baške. Nakon uzbudljivih aktivnosti, nagradite se masažom na vodenom krevetu Dreamwater Lounge ili tretmanom ljekovitim biljem, morskom soli i eteričnim uljima iz čudesne bašćanske prirode u obližnjem hotelu Corinthia.


Volite li bazene i wellness, svratite do obližnjeg hotela Corinthia Baška (20 m). Potražite ležaljku na sunčalištu i osvježite se u slatkoj vodi s vodenim efektima. Prebacite se na unutarnji bazen i začinite dan opuštanjem u saunama, masažom na Dream Water Loungeu ili tretmanima ljepote.

Unajmite bicikl i krenite s vodičem na uzbudljivu vožnju atraktivnim spustovima i usponima na planinarskim stazama i makadamskim i kamenim cestama s pogledom na more, otoke i planinu Velebit. 


Kupon vrijedi isključivo za termin od 14.04.17. do 20.04.17.; 23.04.17. do 29.04.17. i 03.05.17. do 20.05.17.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: callcenter@valamar.com, uz KOD i ID kupona.