[BUZET] Eko unikati i Wellness style Tjaša donose Vam neponovljivu ponudu! Uživajte i njegujte se za samo 299 kn uz balance masažu ljekovitim biljkama i uz radionicu prirodne kozmetike....

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključen sav materijal i skripta sa detaljnim receptima za izradu svih preparata, tako da ćete biti osposobljeni za samostalan rad kod kuće uz daljnju podršku. Uz sve što ćete izraditi na radionici dobivate na poklon ;) Kupon je iskoristiv do 30.04.2017.!

Ponuda uključuje: Eko unikati i Wellness style Tjaša donose Vam neponovljivu ponudu - uživajte i njegujte se za samo 299 kn!


Cijena uključuje: 

BALANCE MASAŽU SA LJEKOVITIM BILJKAMA u trajanju od 45min u WELLNESS STYLE TJAŠA, 

TRG FONTANA 1, BUZET (u Hotelu Fontana) + RADIONICU PRIRODNE KOZMETIKE - koja uključuje izradu 4 aroma preparata (aroma ulje za masažu, vitaminska krema za njegu lica, maska sa zelenom glinom za lice i tijelo i bio balzam za usne).

U cijenu je uključen sav materijal i skripta sa detaljnim receptima za izradu svih preparata, tako da ćete biti osposobljeni za samostalan rad kod kuće uz daljnju podršku.

           Uz to sve što ćete izraditi na radionici dobivate na poklon.


Stranicu wellnesa pogledajte ovdje: 

https://www.facebook.com/pg/WellnessStyleTjasa/about/?ref=page_internal


Sve o izradi kozmetike pogledajte ovdje:

http://ekounikati.wixsite.com/ekounikati



Održavanje radionica: 

subotom od 12 -17h, 

broj polaznika: 3-5 polaznika u grupi.

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 091 2601 890 ili e-mail: ekounikati@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.