Po prvi puta u Zagrebu!!! Najnovija i najnaprednija tehnologija u području estetskih tretmana!!! 1x HIFU tretman za noge u Kozmetičkom Salonu Hypnotic u Zagrebu za samo 580kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EKSKLUZIVNO!!! Salon ljepote Hypnotic ima jedini u Zagrebu i široj okolici aparat koji ZAMJENJUJE KIRURŠKE TRETMANE! Kupon se može iskoristiti do 30.05.2017.! Scrollajte niže za više info....

Ponuda uključuje: najnoviju i najnapredniju tehnologiju u području estetskih tretmana, 1x HIFU tretman za cijele noge (bedra, stražnjica).


Tretman traje cca 1h i 30 min.


Ne-invazivna metoda koja zamjenjuje kirurške tretmane.

Prirodni lifting vidljiv je nakon jednog tretiranja i ne zahtjeva nikakav oporavak klijenta.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija željenog termina na broj telefona: 099 57 26 813.


Najnovija i najnaprednija tehnologija u estetskim tretmanima kojoj je potreban samo jedan tretman za postizanje nevjerojatnih rezultata. Najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata i dekoltea, te razbijanja masnih nakupina.

Kozmetički salon Hypnotic ima jedini u Zagrebu aparat koji  MOŽE ZAMIJENITI KIRURŠKE TRETMANE!


Jedinstvena karakteristika aparata je vrlo precizno, energetsko i dubinsko djelovanje. Postignuti rezultati traju i do nekoliko godina ovisno o stanju i dobi kože. Ne-invazivna metoda koja zamjenjuje kirurške tretmane.


Unutar 8-12 tjedana vide se rezultati, jer to je vremenski period potreban tijelu kako bi ono prirodnim putem uklonilo uništene masne ćelije. Kod nekih osoba rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana ili nakon par sati, a krajni rezultat se očituje u periodu od 60 do 90 dana.


Ovisno o stanju i željama klijentice, potrebno je oko 6 tretmana za krajnji dugotrajni rezultat.


Visoko fokusirani ultrazvuk koji za razliku od svih dosadašnjih aparata koji su djelovali samo na površini kože, djeluje duboko pod kožom. Djeluje na (SMAS) tkivo koje podržava kožu i slojeve masnog tkiva. Njegova nevjerojatna učinkovitost potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima. Koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog inteziteta koja izaziva zagrijavanje tkiva u sjecišnoj točki ultrazvučnih valova i postiže temperaturu od 60°C do 70°C.


HIFU tretmani su sigurni, jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki i ne postoji opasnost od nekontroliranog zagrijavanja. S obzirom na visoku temperaturu koju postiže stimulira stanice i proizvodnju kolagena i elastina, te pomlađivanje tkiva. Prirodni lifting vidljiv je nakon jednog tretiranja i ne zahtijeva nikakav oporavak klijenta.

Ova metoda je pogodan za sve osobe koje žele usporiti i smanjiti znakove starenja kao i produžiti kirurški učinak liftinga. Rezultati su zadivljujući, a oporavka gotovo da i nema pa se nakon tretmana možete posvetiti svojim svakodnevnim obvezama. Tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine.


Razbija masne ćelije i celulit, jer u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenja i time postiže njihovo postupno uklanjanje. Unutar 8-12 tjedana vide se rezultati, jer to je vremenski period potreban tijelu kako bi ono prirodnim putem uklonilo uništene masne ćelije. Kod nekih osoba rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana ili nakon par sati, a krajni rezultat se očituje u periodu od 60 do 90 dana.


Osobe koje imaju slijedeća medicinska stanja ne smiju se podvrgnuti tretmanu: 

Srčane bolesti, šum srca i nepravilan rad srca, pacemaker ili druga srčana problematika, trudnoća, epilepsija, alkoholizam, ulkusi, bolesti želuca; crijeva;jetre;gušterače, rak dojke, bilo koji oblika raka, veći operativni zahvati u prethodnoj godini, astma, gripa ili okrenut želudac, metalni implantati.


Također se ne smije upotrebljavati kod osjetljive kože, oštećene kože, kože s plikovima, osipom ili novonastalim ožiljkom.