Wellness uživanje u Trogiru! Proljeće u luksuznom ambijentu Ville Mediterana****! 3 dana uz 2 noćenja za dvoje s doručkom i večerom po izboru šefa kuhinje, 2h wellness zone za dvoje i za samo 1099kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"VILLA MEDITERANA" nalazi se u Seget Vranjici, neposrednoj blizini Trogira i samo 10 m od mora u izrazito mirnom i opuštajućem ambijentu. Obitelj Vukman i osoblje Vas očekuje sa željom da Vam budu stalno na usluzi u ostvarenju Vašeg nezaboravnog odmora! 1 dijete do 6 godina GRATIS!


Ponuda uključuje: Villa Mediterana ****- 3 dana/2 noćenja uz wellness i hedonizam samo 10 metara od mora sa 2 večere a'la carte u Trogiru za samo 1099 kn!


Cijena uključuje: 

3 dana/2 noćenja za dvoje sa doručkom i 

2 x večerom po izboru šefa kuhinje, 

1x privatno korištenje wellness zone 2 h (sauna, SPA whirpool, tuševi doživljaja, grijana klupa) i relax zone sa zidom od himalajske soli, 

besplatan parking, 

wi fi, 

u exclusive ili classic sobi (ovisno o dostupnosti) za 1099 kn!

Nadoplate u hotelu: nadoplata za deluxe suite ili superior apartman 299 kn/noć,  nadoplata od 100 kn/noć ( samo za sobe); od 6 god na pom. ležaju (samo u exclusive sobi) 189 kn/noć (uklj. dor.i večera)

Nadoplata za extra noć 499 kn s uključ. doručkom i večerom (sobe), nadoplata za extra noć 599 kn s uključenim doručkom ili večerom (suite ili apartman).

Nakon kupnje kupona potrebno je rezervirati željeni datum korištenja na telefone 00385 21 89 43 33 ili 00385 99 68 49 480, te e-mail: info@villamediteranatrogir.com, uz sve potrebne podatke (ime i prezime, adresa, br.tel) i KOD te ID kupona.

EXCLUSIVE dvokrevetne sobe: 

pogled na more s velikim balkonom,

pristup internetu,

kupatilo s hidromasažnom kadom i tušem, 

LCD s digitalnim satelitskim prijamnikom,

mini bar,sef,

centralno grijanje...


CLASSIC DVOKREVETNA SOBA


veliki balkon s pogledom na mjesto i plažu, 

pristup internetu,

kupatilo s masažnim tušem, 

LCD TV s digitalnim satelitskim prijamnikom, 

mini bar, 

sef, 

centralno grijanje…

"VILLA MEDITERANA" nalazi se u mjestu Seget Vranjica  u neposrednoj blizini Trogira te samo 10 m od mora u izrazito mirnom i opuštajućem ambijentu.

Sastoji se od komfornih i moderno opremljenih (LCD sat tv,mini bar,klima,masažne kade,centralno grijanje...)  soba (A2) te jednog apartmana i suita (A4 ili A4+1) s balkonom i pogledom na more te kao takva idealna je za Vaš odmor na moru ili kraći boravak na  poslovnim putovanjima.

U sklopu objekta nalazi se i a la carte restaurant s otvorenom terasom uz more odakle se pruža prekrasan pogled na more,otoke i nezaboravne zalaske sunca.

Kuhinja našeg restauranta bazirana je na ribljim, mesnim i tradicionalnim dalmatinskim  specijalitetima pripremanim na drvenom roštilju u savršenoj kombinaciji s povrćem iz našeg  eko uzgoja , domaćim maslinovim uljem i kapljicom najboljih hrvatskih vinara.

 U neposredoj blizini  nalaze se sadržaji sporta i rekreacije, a našim gostima nudimo i usluge transfera te organizacije izleta poput  posjete nacionalnim parkovima (Plitvice, Krka...), posjete kulturnim priredbama s etno sadržajima ili najma brodica i obilaska otoka i prekrasnih plaža i ostalih atrakcija.

 Kao posebnu prednost ističemo i odličnu prometnu povezanost kao i blizinu s:

- UNESCO-vim gradom Trogirom (5 km)

- Zračnom lukom Split (8km)

- Splitom (25km),Šibenikom (55km), NP Krka (70km),Zadrom (115km), Rijekom (360km), i Dubrovnikom (260km)

- Od  autoceste A1 - čvor Prgomet -l "VILLA MEDITERANA" udaljena je 15km.


Obitelj Vukman i osoblje   "VILLA MEDITERANA" Vas očekuje sa željom da Vam budu stalno na usluzi u ostvarenju Vašeg nezaboravnog odmora.


Rezervacija ovisi o smještajnoj raspoloživosti ville.