Crno jaje i Papageno tours nude Vam priliku života- da obiđete svijet u jednom danu!!! Posjetite Park minijaturnih građevina - Minimundus u KLAGENFURTU za samo 145kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

OTVARANJE SEZONE PARKA MINIJATURNIH GRAĐEVINA! U prekrasnom parku na Vrpskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25! Osjećate se kao div! Odaberite između 2 termina: 15.04. ili 06.05.17. uz prijevoz, turističkog pratitelja!

Ponuda uključuje: KLAGENFURT-MINIMUNDUS, 2 datuma Otvaranje SEZONE PARKA MINIJATURNIH GRAĐEVINA, Obiđite svijet u jednom danu - otvaranje novog unutarnjeg dijela, Mali svijet se povećava za samo 145 kn!


Odaberite između 2 opcija datuma: 

Opcija 1: 15.04.2017. za 145 kn!  rasprodano!

Opcija 2: 06.05.2017. za 145 kn! 


KLAGENFURT-MINIMUNDUS i JEZERA KORUŠKE

Obiđite svijet u jednom danu!

Mali svijet se povećava

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak: sa autobusnog kolodvora u 07:00 h Vožnjom preko Ljubljane, Kranja do Klagenfurta .  Po dolasku u Klagenfurt,  krači obilazak grada slobodno vrijeme za šetnju ,kupovinu i kavu. Odlazak u 13 sati odlazak u Minimundus. Slobodno za razgled.15:30 vožnja panoramskom cestom uz najveće Koruško jezero Vorthe See do Veldena najelitnijeg gradića u kojem se skuplja „krema“ iz cijelog svijeta. 

 Povratak za Zagreb gdje predviđamo dolazak oko 22,00 h.

Minimundus- svijet u malom, u prekrasnom parku na Vrpskom jezeru, izložba je najljepših građevina svijeta u omjeru 1:25. Dok šećemo Minimundusom stvara se osjećaj kao da smo dvadeset pet puta narasli, pa iz ptičje perspektive promatramo svijet. Jedino nam Eiffelov toranj svojom visinom (i tako malen), pruža mogućnost da prođemo ispod njega. Na samom ulazu posjetitelja dočeka Skala koja nas upozorava na mjerila malog svijeta, a kada iziđemo ponovo nas vraća u svijet realnih mjera. Ulaznica je prilog za nezbrinutu djecu svijeta. 

Posjet Minimundusu poseban je doživljaj kojeg ne smijemo propustiti!

Cijena uključuje:

prijevoz udobnim turističkim autobusom

turističkog pratitelja

usluge organizacije i rezervacije

osiguranje jamčevine

PDV

U cijenu nisu uključene ulaznice za Minimundus: odrasli: 16 Eur , djeca (6-15 god)- 8 Eur