[PAZIN - MRŠAVLJENJE] Dovedite se u formu!!! Beauty Ozone Vam donosi paket mršavljenja od 5 drenažnih blatnih body wrappinga i 5 anticelulitnih masaža u pola cijene za samo 999 kuna!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stižu nam lijepi dani i vrijeme je da se pobrinete za svoje tijelo! Proljeće i ljeto stižu u treptaj oka, a mi smo za Vas pripremili paket tretmana tijela u pola cijene!

Ponuda uključuje: Beauty Ozone, Pazin - paket mršavljenja u čak 10 dolazaka i za samo 999 kn!


Cijena uključuje: 5 drenažnih blatnih body wrapinga + 5 anticelulitnih masaža. 


Ponuda uključuje 10 dolazaka!

Adresa korištenja kupona: Beauty Ozone, Muntriljska 1, Pazin. 

Radno vrijeme: 
Pon, sri, pet 9-16h, 
Uto, sri 13-19.30h, 
Sub 9-13h


Body Wrapping

U anticelulitnim tretmanima i programu mršavljenja obavezno koristimo visokoefikasnu metodu oblikovanja tijela "Body Wrapping“. Već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu. Rezultati su vidljivi i mjerljivi.

Obim ugroženih zona se znatno smanjuje, koža postaje glatka i zategnuta. Zone koje vrlo uspješno tretiramo su trbuh, bokovi, butine i stražnjica. Za najbolje rezultate ovu metodu uvijek radimo u kombinaciji s termo dekom.

Kada se uz Body Wrapping radi i Vibracijski trening, rezultati smanjenja masnog tkiva se multipliciraju. Stoga uvijek preporučujemo kompletni program mršavljenja za najučinkovitije rezultate.


Anticelulitna masaža: 

djeluje na kritične zone 
pospješuje se cirkulacija i izmjena tvari
ubrzava se metabolizam i protok limfe  
izbacuju se štetne tvari i masne stanice iz organizma 
celulit znatno manje vidljiv 
koža je napetija i zdravija



Anticelulitna masaža prilično je učinkovita. Kada postignete zadovoljavajuće rezultate anticelulitnom masažom, oni će najdulje trajati. 


Tretmanima poboljšavamo prokrvljenost dijelova tijela pogođenih celulitom, otklanjamo edeme, odnosno pospješujemo izlučivanje suvišne tekućine.


ODMAH po primitku kupona, najava 2-3 dana unaprijed na tel. 095 509 9627 uz KOD i ID kupona po primitku.