Kartica koja nudi "svijet na dlanu"! Godišnje članstvo za HI.euro iskaznicu s popustima za cijeli svijet za osobe do 30 godina i za nevjerojatnih 36 kn!!!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

HI.euro je prva združena (co-brand) putna i popusna iskaznica za mlade u Hrvatskoj koja u jednoj iskaznici objedinjuje međunarodnu hostelsku iskaznicu Hostelling International i Europsku iskaznicu za mlade/European Youth Card, a namjenjena je mladima od 14 do 30 godina. Članstvo vrijedi godinu dana od prijave!

Ponuda uključuje: Godišnje članstvo i HI.euro iskaznicu kojom ostvarujete popuste i pogodnosti u cijelom svijetu za samo 36 kn!

Cijena uključuje: Popusnu iskaznicu za popuste u Europi do čak 70 %!


Članstvo vrijedi godinu dana od prijave!

HI.euro je prva združena (co-brand) putna i popusna iskaznica za mlade u Hrvatskoj koja u jednoj iskaznici objedinjuje međunarodnu hostelsku iskaznicu Hostelling International i Europsku iskaznicu za mlade / European Youth Card.

- za osobe između 14 i 30 godina

- popusti u preko 4.000 Hostelling International hostela u Hrvatskoj i preko 80 zemalja svijeta

- preko 60.000 popusta za Europsku iskaznicu za mlade u 38 zemalja Europe

- godišnja članarina: 60,00 kn


HI.euro je prva združena (co-brand) putna i popusna iskaznica za mlade u Hrvatskoj koja u jednoj iskaznici objedinjuje međunarodnu hostelsku iskaznicu Hostelling International i Europsku iskaznicu za mlade / European Youth Card.


Svaki nositelj HI.euro iskaznice ima pravo povoljnijeg korištenja Hostelling International omladinskih hostela u Hrvatskoj i širom svijeta (preko 4000 hostela) i svih ugovorenih popusta za Europsku iskaznicu za mlade (preko 80.000 popusta u 35 zemalja Europe).


Iskaznicom HI.euro ostvarujete znatne uštede na putovanjima, a tijekom cijele godine možete koristiti i brojne povlastice u Hrvatskoj.


ISKAZNICA VRIJEDI GODINU DANA

Ovu iskaznicu može imati svatko tko ima navršenih 14 godina i do dana dok ne navrši 30 godina. 


KAKO DO ISKAZNICE:

Za ovu iskaznicu nije potrebna fotografija. 

Iskaznicu HI.euro, kao i Europsku iskaznicu za mlade, možete izvaditi u svim hostelima i regionalnim uredima HFHS-a, a ukoliko želite, možete i ispuniti online pristupnicu (niže na stranici) pa ćemo vam iskaznicu dostaviti poštom.


Pregled HI popusta:

http://www.hihostels.com/web/membership.en.htm

 

Pregled popusta za Europsku iskaznicu za mlade:

http://www.eyca.org/discounts/search


Ne gubi vrijeme! Rezerviraj svoj smještaj u Hostelling international hostelima diljem obale ...


1.    Za učlanjenje se ispunjava formular na sljedećem linku www.europeanyouthcard.hr s NAPOMENOM u koju upisuju kod kupona što znači da su ga kupili.

2.       Što se tiče rezervacije smještaja i provjere raspoloživosti možete se javiti na booking@hfhs.hr (ime prezime, kod kupona, hostel i željeni period) ili ispuniti formular za upit na sljedećem linku http://www.hfhs.hr/hr/ na način da u booking formi (desno na stranici) odaberete hostel i zatim kliknete „Za grupni upit kliknite ovdje“. Bitno je da kliknete grupni upit kako bih se mogao evidentirati. Otvoriti će se formular za upit u koji upisujete datume i kada žele boraviti u hostelu -  i ostale podatke dok alternativne datume i kod kupljenog kupona OBAVEZNO upisujete u komentar.


Nakon slanja svih podataka dobivate karticu na Vašu kućnu adresu ili je možete preuzeti osobno u Savska 5, 10000 Zagreb!

Popusti u Hrvatskoj se mogu pretražiti i na "Mapi popusta" na app.hfhs.hr i svakako na facebooku: facebook.com/svijetpopusta gdje možete saznati nove i zanimljive popuste ;)