[ZAGREB] Zablistajte uz super tretmane senzacionalnog Endless Beauty Salona i napokon se rješite masnih naslaga!!! Oblikujte svoje tijelo brzo i bezbolno uz ultrazvučnu kavitacija za samo 69 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

KAVITACIJA je bezbolna i sigurna alternativa liposukciji koja oblikuje tijelo bez anestezije, ožiljaka i nelagode.... Ponuda vrijedi i za žene i za muškarce! Kupon vrijedi isključivo do 04.05.2017.!

Ponuda uključuje: Endless Beauty Salon, Zagreb - ultrazvučna kavitacija za 69 kn! 


Cijena uključuje: 1 tretman ultrazvučne kavitacije u trajanju od 30 minuta. KAVITACIJA/ ili ultrazvučna liposukcija, ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela, metoda koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije.

Niskofrekventni ultrazvučni valovi fokusirani na preciznoj dubini. Efekt kavitacije: Selektivno razbijanje potkožnih masnih stanica bez oštećenja okolnog tkiva.

Ultrazvučnom kavitacijom uspješno se otklanja i celulit kao i masno tkivo. Osoba koja je bila podvrgnuta tretmanima i pravilnom režimu prehrane gubi tendenciju nakupljanja masnog tkiva i celulita na tretiranom mjestu. 

Rezultat jednog tretmana uklanja 2-6 cm potkožnog masnog tkiva i ovisi o prethodno navedenom režimu prehrane kao i o ukupnom metaboličkom statusu.


KAVITACIJA--> Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje tijelo bez anestezije, ožiljaka i nelagode.


Kavitacija omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana tjelesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. trbuh, bokovi, bedra ("jahaće hlače"), stražnjica, unutrašnja strana koljena, nadlaktice ili trbuh kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo opseg tijela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni val, koji razbija masne stanice u podkožju, jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije. Istovremeno, ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišići) ostaju netaknuta.


Mast iz razbijenih masnih stanica se u obliku triglicerida izlije u međustaničnu tekućinu gdje se pod utjecajem enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline. Topivi glicerol ulazi u krvotok i koristi se za energiju, dok netopive masne kiseline odlaze u jetru gdje se razgrađuju kao i svaka druga jednostavna masna kiselina, uključujući i one iz hrane.


Radno vrijeme: pon-pet 10-19h, sub 9-14h. 


ODMAH po primitku kupona, najava 2-3 dana unaprijed na tel. 097 644 0425  uz KOD i ID kupona po primitku.