[Seget Vranjica] Uskrs u srcu Dalmacije! 3 noćenja u Belvedere mobilnim kućicama 4* za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 god., svečani uskršnji doručak i animacija za djecu i odrasle za 999kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U sklopu turističkog naselja Belvedere, udaljenog samo 5 km od UNESCO-vog grada Trogira, smjestile su se mobilne kućice Belvedere. Na iznimno atraktivnoj lokaciji okružene mediteranskim zelenilom... Kućice imaju 32 m² i mogu primiti 4 odrasle osobe i 2 djece ;) Kupon se može iskoristiti od 12.04.2017 do 21.04.2017.!

Ponuda uključuje: USKRS U BELVEDERE MOBILNIM KUĆICAMA****


CIJENA UKLJUČUJE:

3x noćenje u mobilnim kućicama za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina

Korištenje posteljine i ručnika

Troškove završnog čišćenja

Troškove struje i vode

Besplatni parking

Animaciju za djecu i odrasle

Svečani uskršnji doručak

U sklopu turističkog naselja Belvedere, udaljenog 5 km od UNESCO-vog grada Trogira, smjestile su se mobilne kućice Belvedere. Na iznimno su atraktivnoj lokaciji, u hladu borove šume okruženi mediteranskim zelenilom. Kućice su od 10 do 100 m udaljene od plaže i sve imaju prekrasan pogled na more i otoke.

Kućice imaju 32 m² i mogu primiti 4 odrasle osobe i 2 djece. Svaka se kućica sastoji od spavaće sobe s bračnim krevetom i sobe sa 2 odvojena kreveta, 2 kupaonice (umivaonik, tuš/wc) i kuhinje (štednjak, frižider, aparat za kavu, mikrovala, kuhalo za vodu, lonci, tanjuri, pribor za jelo) sa sjedećom garniturom (može se pretvoriti u pomoćni ležaj za dvoje djece). 

Druga varijanta kućica ima istu kvadraturu ali 3 spavaće sobe, s tim da je u tom slučaju samo jedna kupaonica i jedan WC, a u dnevnom boravku nema mogućnosti izvlačenja dodatnog ležaja. 

Svaka kućica ima natkrivenu terasu s pogledom na more, sa sjedećom garniturom.

PLAŽA: Plaža se nalazi u neposrednoj blizini i dijelom je šljunčana, a dijelom popločana i kamenita


SPORT I REKREACIJA: 2 teniska terena, stolovi za stolni tenis, biljard i pikado, šetnica uz more do ribarskog naselja Seget, staza zdravlja, udaljena 3  km od naselja


SADRŽAJI ZA DJECU: 2 dječja igrališta, Mini Club, animacija


Kućni ljubimci nisu dozvoljeni!

Check-in od 16 h, check-out do 10 h