Odmor za 2 osobe u Međugorju, u Hotelu Ivona***! 2 noćenja s doručkom za samo 499 kn! Kupon se može iskoristiti do 15.05.2017.!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Ivona obiteljski je vođen hotel, smješten na mirnoj lokaciji, daleko od užurbanog centra, tik uz Majčino Selo i Vrt Sv. Franje! U blizini hotela nalazi se borova šuma, zbog čega je jutarnje buđenje posebno ugodno, uz cvrkut ptica te miris prirode!

Mirna lokacija, van gužve i buke koja je izrazita u samom centru, pogodna je za opuštanje, a svježi zrak u jutarnjim i večernjim satima, kao i šetnje u vrtu, doprinose poboljšanju zdravlja!

Ponuda uključuje: 

3 dana / 2 noćenja s doručkom za dvije osobe u u Hotelu Ivona***, u Međugorju.

Raspolažemo sa 29 udobno opremljenih soba, smještajnog kapaciteta 64 ležaja (24 dvokrevetne, 4 trokrevetne, 1 četverokrevetna).

Sobe su klimatizirane, a gostima su na raspolaganju vlastita kupaonica te besplatni wireless internet.

Sobe imaju balkon i pogled na vrt Sv. Franje ili Križevac.

Pogled na miran zeleni okoliš, buđenje uz cvrkut ptica i ugodno osoblje hotela, učiniti će da se uvijek vraćate u naš obiteljski hotel.

Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih svetišta na svijetu. Postalo je poznato  kroz ukazanja Djevice Marije, koja se kao fenomen počela javljati 1981. godine, nakon čega se počeo razvijati vjerski turizam. Od tada je ovo hercegovačko mjesto jedno od najposjećenijih turističkih centara BiH, koje godišnje obiđe oko milijun katolika iz cijelog svijeta. 

Nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 3 dana ranije putem e-maila: hotel-ivona@outlook.com ili telefonom 0038763/394-890.