Idila u Kaštel Lukšiću! 2 dana uz 1 noćenje s doručkom u Hotelu Kastel za 2 osobe i samo 329kn! Ugodno i mirno mjesto za odmor sa pogledom na otoke, planinski masiv Kozjak i kristalno čisto more!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Suvremeni hotel Kastel, nalazi se na mirnoj lokaciji u samom centru Kaštel Lukšića, smješten između velikih urbanih centara i turističkih odredišta Split i Trogir. Kupon se može iskoristiti isključivo 20.03-22.04.2017.!

Ponuda uključuje: 2 dana/1noćenje sa doručkom u Hotelu Kastel za samo 329 kn!



Hotel

Suvremeni hotel Kastel, nalazi se na mirnoj lokaciji u samom centru Kaštel Lukšića. Udaljen je 70 metara od plaže i šetnjice koja vodi kroz male trgove i ulice s ostacima srednjovjekovnih dvoraca kaštelanskih obitelji. Smješten je između velikih urbanih centara i turističkih odredišta Split i Trogir. Pruža odlično polazište kraj najatraktivnijih gradova na hrvatskoj obali.


Hotel ima udobne i moderno uređene jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i obiteljske sobe. Sobe imaju lijep pogled na more s panoramskim pogledom na Split i okolne otoke ili planinski masiv Kozjak.


U sklopu hotela nalazi se prostrana terasa okružena zelenilom i restoran koji je idealno mjesto za opuštanje uključujući i besplatan parking. Prednost lokacije je kratka udaljenost do zračne luke Split iz koje putovanje traje oko 15 minuta.


Hotel Kastel nudi ugodno i mirno mjesto za odmor sa pogledom na otoke, planinski masiv Kozjak i kristalno čisto more.


Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba s 2 odvojena kreveta ili bračni krevet osigurava našim gostima udobnost i praktičnost. Funkcionalne kupaonice s kadom ili tuš kabinom, u svakoj kupaonici nalazi su sušilo za kosu. Sve sobe imaju klimauređaj i besplatni bežični pristup internetu. Svaka soba ima balkon s pogledom na more s panoramskim pogledom na Split i okolne otoke ili planinski masiv Kozjak.


Soba sadržava:

TV-satelit

Wi-Fi

telefon

klima

sušilo za kosu

Restoran

U sklopu Hotela Kastel nalazi se restoran, koji spaja ukusnu mediteransku kuhinju i vrhunsku uslugu. Osim restorana za goste hotela u svojoj ponudi imamo jela "a la carte". Širok izbor raznolikih specijaliteta, garantira da če svaki gost naći kod nas nešto posebno. Prostrana terasa nudi mogućnost konzumacije jela uz čašu vrhunskog vina i uživanja u svježem zraku. 

Kaštela

Nalazimo se u srednjem djelu hrvatske obale Jadranskog mora, u kaštelanskom zaljevu nalaze se slikovita stara primorska sela: Kaštel Štafilić, Kaštel Novi, Kaštel Stari, Kaštel Lukšić, Kaštel Kambelovac, Kaštel Gomilica i Kaštel Sučurac. Ovih sedam gradića koji se kao sedam bisera slažu u oblik ogrlice spojili su se i postali suvremeni grad Kaštela. Svaki od njih je zadržao unikatni, izuzetni karakter. Slikovite plaže, zaljeve i tvrđave koje pozivaju u šetnju i razgledavanje tog prekrasnog kutka zemlje.

Kaštela su mjesto sastanka, muzike i zabave koje se ponosi odličnom atmosferom i izuzetnom kuhinjom. Potvrđuju to narodne priče o strastvenoj ljubavi plemićkog para Miljenka i Dobrile - junaka lokalnog „love story“. Lokalne restauracije i taverne pozivaju mirisom domaćih, kaštelanskih jela s kojima se servira odlično kaštelansko crno vino. Ljubaznost gospodara povezana sa tradicionalnim gostoprimstvom vodi do iskušenja kojeg se ne može odbaciti.

                                                                                                             

ODMAH nakon kupnje kupona poslati kupon i potvrditi rezervaciju na br.tel.: 385 021 228 455 ili e-mail: info@hotel-kastel.hr