PodržimoNaše

[SPLIT] Vrijeme je da napravite nešto za sebe! 28 efikasnih tretmana mršavljenja, limfne drenaže i zatezanja kože za 799 kn umjesto 5500 kn uz nevjerojatnih 86% popusta u studiu Florabella!!!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Velika akcija Crnog Jaja i Florabella salona - 28 tretmana za mršavljenje, razbijanje celulita, limfnu drenažu i zatezanje kože u 7 dolazaka po super pristupačnoj cijeni! Rok iskoristivosti kupona i rok dolaska na prvi tretman je najkasnije do 05.05.2017.!

Ponuda uključuje: 28 tretmana za mršavljenje, razbijanje celulita, limfnu drenažu i zatezanje kože u Studiu Florabella u Splitu!


Paket se odrađuje u maksimalno: 7 dolazaka po cca 90minuta.


Cijena uključuje: 

7 infra crvenih sauna ( x 30 min), 

7 ultrazvučnih tretmana ( x 20 min), 

7 body wrappinga/umatanje u foliju za poboljšano sagorijevanje masnoća, 

7 anticelulitnih masaža ( x 25 min).


Rok iskoristivosti kupona/rok dolaska na prvi tretman 05.05.2017.

ODMAH po primitku kupona, potrebna telefonska najava ili minimalno 7 dana unaprijed na br: 097 666 55 88, a preporučamo da po kupnji i dobivanju kupona odmah kontaktirate partnera za prvi dolazak!


U Studio Florabelli smo osmislili savršenu kombinaciju posebno odabranih tretmana s kojim su rezultati zajamčeni! Svakom klijentu pristupama individualno i dostupni smo za savjetovanje tijekom tretmana.


Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam zbog čega ga je dobro rasteretiti te se podvrgnuti efikasnim i ugodnim tretmanima mršavljenja u Studiu Florabella u Splitu!

 

Tijekom dolazaka u Studio Florabelli su dostupni za konzultacije o tretmanima i prehrani.


Na prvom dolasku se rade konzultacije i dogovor/plan odrađivanja tretmana, savjetovanje o prehrani.


Ovi tretmani višestruko pozitivno djeluju na vaše tijelo - skidaju višak kilograma, pružaju drenažu i detoksikaciju te oblikuju figuru!


Infracrvena sauna je najbolji način za gubljenje težine u kratkom vremenskom periodu uz t deka aktivira stanice, topi masne naslage, uklanja toksine, jača imunitet, pospješuje cirkulaciju i ubrzava metabolizam.

 

Ultrazvuk terapija je učinkovita i neinvazivna metoda za uklanjanje celulita te okorjelih i tvrdokornih masnih naslaga.Anticelulitna masaža posebnim tehnikama tretira dijelove tijela zahvaćene celulitom. One potiču cirkulaciju krvi i limfe što pospješuje razgradnju celulitnog tkiva. 


BODY WRAPPING ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana.

Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.


Studio Florabella već nekoliko godina zaredom trudi se prema svakom klijentu imati individualan profesionalan pristup.

U Studio Florabelli možete dobiti super tretmane po super cijenama!

Također Vas mogu srediti od glave do pete, jer imaju frizerski salon, usluge ugradnje ekstenzija trepavica, tretmane za tijelo, razne tretmane lica, trajni lak, depilacije voskom ili šećernom pastom, razne masaže...


Posjetite Studio Florabellu i u čarobnom prostoru sredite se od glave do pete!