[ZAGREB] Najmoderniji i najučinkovitiji tretmani tijela u Salonu Akro! Smanjite obujam tijela uz Mezo Contour - 48 kombiniranih tretmana za 1490 kuna i uz 89% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Vrhunska ponuda za vidljive rezultate - smanjenje obujma, razgradnja celulita i učvršćivanje tonusa kože! 48 tretmana inovativne kozmetičke tehnologije u 12 dolazaka (4U1) u Kozmetičkom studiu Akro!

Ponuda uključuje:
•      48 kombiniranih tretmana Mezo Contoure;
•      Mezo Contoure endodermalna  ultrazvučna sonda (razgradnja potkožnog masnog tkiva, smanjivanje obujma i oblikovanje tijela);
•      Mezo Contoure mezodemalni laser (razgradnja dubinskog i površinskog celulita, zatezanje kože);
•      Bodymaster programi (učvršćivanje i oblikovanje mišića i tonifikacija);
•      Limfna drenaža ( uklanajnje viška tekućine, detoksikacija )

Broj dolazaka: 2 do 3 puta tjedno. U svakom dolasku kombinira se 4 tretmana;

Dodatno: konzultacije i prilagođena prehrana

Trajanje tretmana: vrijeme trajanja tretmana kod svakog zakaznog dolaska je individualno (cca sat i pol)

Tretmani se prilagođavaju svakom klijentu individualno ovisno o potrebama i željama klijenta. Body Contoure je namijenjen i ženama i muškarcima.

Mezo Contoure – aparat

Istovremenim korištenjem specifično dizajniranih ultrazvučnih  endodermanih I mezodermalnih laser sondi mogu se u samo jednom tretmanu tretirati velike površine tijela. Laganim, direktnim prodiranjem enzima I njihovim aktivnim radom ubrzano se razgrađuju površinske i dubinske nakupine celulita, potkožno masno tkivo, zaglađuje  se koža I odstranjuju se toksini  izazivajući pri tom lagani lifting kože. 

Body Master - aparat

Odlučujući je korak u borbi protiv debljine i celulita. Jedinstvenom kombinacijom programa preko elektromagnetskih I ultrazvučnih aplikatora direktno postavljenih na  kožu postiže se ubrzavanje metabolizma razgradnje potkožnih masnih stanica, učvršćivanje I tonifikacija mišića, razgradnja celulita i  limfna drenaža. 

Limfna drenaža - aparat

Radi se o aparativnoj drenaži s ciljem detoksacije i čišćenja limfe. Najveći naglasak se stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta. 

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na e-mail: natasa.akro@gmail.com ili br.tel: 091 529 7006 ili 01 2342 359.