[ZAGREB] SENZACIONALNA PONUDA ZA SVE ZAGREPČANKE U CENTRU BODY CREATOR CITY!!! 40 FAT Killer tretmana po najboljoj cijeni u Zagrebu uz nevjerojatnih 91% popusta i za samo 749kn!!!

36 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.05.2017. do kada se najkasnije moraju javiti sve klijentice u salon! Svim kupcima sa Crnog Jaja POKLON Prehrambeno savjetovanje & Antropometrijska i magnetna analiza tijela na Tanita uređaju ;)

Ponuda uključuje:  Body Creator City Zagreb - 40 FAT Killer tretmana po najboljoj cijeni!!!


Cijena uključuje: 

10 x Termo slimm kapsula

5 x Infrared relax detox kapsula

5 x Body wrapping sa super Slim 3D extreme cream

5 x Body former - elektrostimulacija

5 x Limfna drenaža/Presso terapija

10 x lipolaser


GRATIS: 

Prehrambeno savjetovanje, 

Antropometrijska i magnetna analiza tijela na Tanita uređaju.



Termo slimm kapsule:

Kapsule su zagrijane na temperaturu tijela (37 stupnjava celzijevih), što pomaže organizmu da trenutno sagorijeva masne naslage.

Pokreće se brži protok limfe, pojačava se cirkulacija. Utezi koji se nalaze u kapsuli daju veći otpor radu mišića.

Zamatanjem u PVC foliju, pojačava se znojenje i detoksikacija organizma.

Infra red detox sauna

Blagotvorno djelovanje infra-crvenih zraka dubinski čisti kožu, otvara pore i eliminira mrtve stanice pa zahvaljujući tome koža postaje čista, sjajna i meka. Povećava mikrocirkulaciju što doprinosi bržoj izmjeni tvari u stanicama te pomaže lipolizi, tj. sagorijevanju masnog tkiva. Infra-crvene zrake pozitivno utječu i na akne i ekceme, psorijazu te ubrzavaju zacjeljivanje manjih posjekotina i rana. Najveći im je doprinos dubinska detoksikacija te se u medicini koriste kod trovanja teškim metalima. Povoljni utjecaj infra-crvenih zraka djeluje još 30 minuta nakon završetka tretmana, a za mršavljenje one su odlični saveznik.

BODY WRAPPING

Body wrapping ima za cilj smanjenje celulita i dreniranje kritičnih zona tijela te smanjenje obujma.  Aktivne supstance djeluju na razgradnju  celulita, ali i na zatezanje kože i tonificiranje.  Krajnji rezultat je smanjenje celulita i centimetara u obujmu. Može biti  hladni ili povezan sa infra crvenim zrakama ovisno o zdravstvenom stanju i željama klijenata. 


Body former

Body former je aparat koji niskofrekventnih strujama djeluje na razgradnju masnog tkiva i celulita, mišićima vraća tonus i čvrstoću, potiče perifernu mikrocirkulaciju i otklanja narančinu koru.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. 

Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.


U Body Creator centru Zagreb limfnu drenažu obavezno preporučamo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate. 

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.


Lipo laser

Kombinirano djelovanje nekoliko tehnika lipolize ubrzava procese i pomaže postići brže i trajnije rezultate. Lipo laser je novost na hrvatskom tržištu koji omogućava da se djeluje na lokalizirane masne naslage snagom laserskih zraka i time pomaže razgradnji masnoća na točno određenim dijelovima tijela. Tretman je bezbolan s brzo vidljivim efektima.  

Antropometrijska analiza tijela - zahvaljujući njoj saznat ćete točno sastava vašeg tijela, ciljeve koje si morate postaviti i najbolje moguće rješenje za postizanje tih ciljeva!!!

Našu ponudu za Osijek vidite ovdje ;)

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija na br.tel.: 01/4846 133 ili 099/3544348 e-mail: info@bodycreator.com uz KOD i ID sa kupona.