PodržimoNaše

Romantično proljeće na Rabu uz mirise Mediterana i opuštanje uz more, u prekrasnim Villama Arbia! 2 noćenja za 2 osobe + dijete do 12 godina ili do 4 osobe, već od 399 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U sjeni mediteranskog bilja, prvi red do mora i plaže, s prekrasnim pogledom na stari grad Rab, smjestile su se Ville Arbia, građene u doba Austro-Ugarske s detaljima secesijskog stila! Miris mora i biljaka dopire sve do Vaše sobe i čini Vaš proljetni odmor nezaboravnim! Kupon se može iskoristiti od 01.04. do 10.05.17.!

Ville ARBIA nalaze se prvi red do mora, udaljene od mora i plaže samo 30m sa prekrasnim pogledom na stari grad Rab i na veličanstvena četiri rapska zvonika. Građene su u doba Austro-Ugarske sa detaljima Secesijskog doba.


Ponuda uključuje:

2 noćenja za 2 osobe u Villama Rio & Magdalena***, Ville Arbia, Rab.


Izaberite između ovih 2 opcija:

Opcija 1: 2 noćenja za 2 osobe + dijete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi

Opcija 2: 2 noćenja za do 4 osobe u četverokrevetnoj sobi


Villa Magdalena i Villa Rio smještene su u uvali Padova I, najljepšoj poziciji otoka Raba. Položaj vile pogodan je za laganu šetnju do starogradske jezgre svega 15 minuta hodanja ili uživanja prekrasnim plažama koje se nalaze odmah uz vilu ili vožnjama Taxi brodicama do prekrasnih neotkivenih uvala. 


Ville raspolažu sa dvokrevetnim 1/2 i četverokrevetnim obiteljskim sobama 1/4. Pogled s većine soba se pruža prema moru i pogledom na starogradsku jezgru. Veličina dvokrevetnih 1/2 soba je 18 m2 te se sastoji od jedne spavaće sobe, predprostora i kuponice, dok veličina četverokrevetnih soba 1/4 je 37 m2 koje se sastoje od dvije spavaće sobe, predprostora te kupaonice. Veći dio soba ima svoj balkon ili terasu.Sve sobe su opremljene sljedećim: 

wi-fi direktan Internet; 

satelitska televizija; 

minibar (mini hladnjak); 

klima uređaj u svim sobama.

 


OSTALO:
    Vlastiti parking!
    Prekrasan pogled na Stari grad Rab
    Plaža udaljena samo 30m
    Pješčana plaža udaljena 180m
    Marina za brodove udaljena 150m
    Stari grad Rab udaljen samo 15-20 min lagane ljetne šetnje uz more
    Trgovina udaljena 70m
    Caffe bar udaljen 25m
    Fitness centar i Wellness centar 50m
    Bazen udaljen 60m (mogućnost doplate)
    Disco bar "SANTOS" 15 minuta vožnje autom


ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija unaprijed putem tel: + 385 (0) 51 725 639 ili e-maila: villerab@markel.hr, uz ime i prezime te kod kupona!

Volite li stare gradove u kojima svaka zgrada pamti nekoliko desetaka generacija, u gradu Rabu ćete se najbolje osjećati. Nad mnogim renesansnim i gotičkim portalima stoje grbovi rapskih plemićkih obitelji čiji su vam potomci danas ljubazni domaćini.

GRAD RAB je tipično srednjovjekovno urbano središte opasano zidinama. Starim gradom dominiraju četiri zvonika uglavnom u romaničkom stilu. Prije je Rab bio Rimsko naselje komu je car Oktavijan August dao status grada i proglasio ga municipijem 10. godina prije Krista. 

Kako pričati o Rabu bez legenda o sv. Kristoforu zaštitniku biskupije a potom i cijelog otoka, čiji moćnik Rabljani i danas ljubomorno čuvaju, sv. Marinu utemeljitelju Republike San Marino, profesoru matematike, teologu, fizičaru, biskupu i nadbiskupu Mark Antun de Dominisu, i svim živućim otočkim legendama i osobama!

Kao i uvijek, pogled u prošlost osvjetljava nam sadašnjost, svih pitoresknih mjesta na otoku: Barbat, Banjol, Kampor, Mundanije, Palit i Supetarska Draga, koji svojim posebnostima, gostoljubivim otočanima, ukupnom turističkom ponudom privlače svakog putnika namjernika.