Otkrijte čari otoka Krka i smjestite se ovog Uskrsa u Apartmanima Horvat u simpatičnom mjestašcu Soline već od 449 kuna!

Izaberite između 2 ponude: 


Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u studio apartmanu s balkonom ili terasom, sve za 2 osobe. 

Ponuda 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u apartmanu s balkonom ili terasom, sve za 2 - 5 osoba. 


Dodatne pogodnosti: besplatan internet; besplatan parking!

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

,
OPIS APARTMANA

Apartmani se sastoje od jedne ili dvije spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka sa kaučem na razvlačenje, kupaone i balkona ili terase, dok je studio objedinjeni prostor prigodan za boravak 2 osobe. 

Apartmani su klimatizirani, a sa gornjih katova se pruža pogled na more.


Grad Krk 

danas je administrativno,političko, gospodarsko i vjersko središte otoka Krka. Od znamenitosti svakako preporučamo posjetiti Frankopanski kaštel iz 14.st., šesterostranu kulu na obali iz 15.st., rimski mozaik iz 1.st., te naravno neke od brojih galerija na koje ćete naići šetnjom kroz grad.


Što možete posjetiti: 

Vrbnik je malo slikovito mjesto na otoku Krku koje se nalazi na klisuri 48 m iznad mora. To je kraj gdje uspijeva posebna sorta vina- vrbnička žlahtina. 

Posjetite vrbničke konobe i vinarije... Akvarij Baška pruža jedinstveni doživljaj morskog svijeta i podmorja hrvatskog Jadrana. Bogatstvo i raznovrsnost jadranskih riba (morska mačka, murina, jastog, kirnja, hobotnica...) prikazani su u dvadeset akvarija i 20m3 mora. U sklopu akvarija nalazi se jedna od najvećih zbirki jadranskih školjki i puževa u Hrvatskoj. 


Akvarij se nalazi u samom središtu Baške. Brojni izleti brodom uz panoramsko razgledavanje otoka Krka i susjednih otoka (Rab, Goli otok, Sv. Grgur, Lošinj, Košljun,...), polasci iz Krka, Malinske. 

 Špilja Biserujka već preko 100 godina privlači brojne posjetitelje pričom da je u njoj skriveno blago jednog krijumčara i bogatstvom podzemne galerije brojnih stalaktita, stalagmita i klacitnih stupova. Sama špilja je duga oko 110 m, a temperatura je tijekom cijele godine od 10 do 13 Celzijevih stupnjeva.