Crno Jaje i Libido.hr u vrućoj proljetnoj akciji "samo za Nju"!!! Silikonski rabbit vibrator ljubičaste boje idealan za "početnice" za samo 159kn! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2017.!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedan od najpopularnijih tipova vibratora, rabbit vibrator, sada u manjem i kompaktnijem, no tehnološki i dizajnerski besprijekornom izdanju! Paketi se šalju po cijeloj HR Overseas Express dostavnom službom ili Hrvatskom poštom!

Ponuda uključuje: Silikonski rabbit vibrator ljubičaste boje. 


Poštarina nije uključena u cijenu i iznosi 19,00 kn (plaća se prilikom preuzimanja paketa). 

Paketi se šalju po cijeloj HR Overseas Express dostavnom službom ili Hrvatskom poštom (moguće podizanje u poštanskim uredima). 

Dostava je unutar 1-3 radna dana ovisno o lokaciji (kopno ili otoci).

Napajanje je sa jednom AA baterijom (nije uključena u cijenu).

ODMAH nakon kupnje kupona obavezno je kupon prosljediti sa podacima za dostavu (ime i prezime, adresa i br.tel.), te KOD-om i ID-em sa kupona na mail: info@libido.hr


Jedan od najpopularnijih tipova vibratora, rabbit vibrator, sada u manjem i kompaktnijem, no tehnološki i dizajnerski besprijekornom izdanju!


Manje dimenzije čine ga idealnim za početnice koje tek traže veličinu koja im odgovara kao i za sve koji ne žele veliku igračku već intenzivnu stimulaciju vibracijama. Zahvaljujući dimenzijama, vrlo je jednostavan za skladištenje i iznimno zahvalan na putovanjima.


Posh – Silicone Double Dancer iz renomiranog Cal Exoticsa je stilizirani vibrator od silikona zakrivljenog vrha za stimulaciju G-točke te sa dva naglašena nastavka za klitoris.


Dva nastavka za klitoris su vrlo fleksibilna, tako da ih možete pritisnuti za jaču ili udaljiti za manje izravnu stimulaciju, a kako su ujedno i dugački, zadržavati će kontakt s klitorisom i pri pomicanju vibratora.


Samo tijelo je također vrlo fleksibilno, tako da se prilagođava vašoj anatomiji.


Motor ima 3 brzine vibracija kojima upravljate pritiskom jedne tipke pri bazi. Vibracije su vrlo snažne i prodorne, a silikon ih odlično prenosi cijelim vibratorom.


Posh – Silicone Double Dancer napravljen je od odličnog medicinskog silikona, nije porozan i ne sadrži ftalate ni druge štetne tvari. Brzo se zagrijava na temperaturu tijela i vrlo je jednostavan za održavanje – prije i poslije upotrebe dovoljno ga je isprati vodom i blagim sapunom.


Vodootporan je, što dodatno olakšava čišćenje, ali i omogućuje korištenje pod tušem ili u kadi.


Preporučujemo korištenje uz lubrikant na bazi vode.


Duljina: 17 cm

Penetracijska duljina: 9,5 cm

Promjer: 2,5 cm – 3 cm

Opseg: 8,7 cm – 9,7 cm


Materijal: silikon

Napajanje: 1 x AA baterija (ne dolazi u pakiranju)