BICIKLIJADA - DAN PLANETA ZEMLJE NA BICIKLU U MOSLAVINI 21.-23.04.17.!!! 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama, večera 21.04. boravišna pristojba i osiguranje...za 253kn/osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje & Hotel Kutina u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Kutine pozivaju Vas na tradicionalnu i zabavnu biciklijadu pod nazivom ''Dan planeta Zemlje na biciklu u Moslavini''!

BICIKLIJADA - DAN PLANETA ZEMLJE NA BICIKLU U MOSLAVINI 21.-23.04.17.


Tradicionalno promidžbena - ekološka akcija koja okuplja više od 1500 biciklista i dovodi posebna vlak BIKE - express iz pravca Zagreb.

 

Bicikliranje započnite u Kutini - gradu bogate tradicijske baštine, putem upoznajte vinare koji će Vas rado poslužiti autohtonim vinima za okrjepu. Odmorite na seoskom imanju uz uživanje u autohtonim specijalitetima. Udahnite tradiciju sela i osjetite toplinu dobrodošlice jednostavnih ljudi koji žive u prirodi i s prirodom.


Biciklijada se održava 22.04.2017., a svim posjetiteljima ponuđene su dvije rute vožnje, duža i ekstremnija (30 km) za iskusnije bicikliste, te kraća obiteljska ruta (6 km). Obje Vas vode pitoresknim Moslavačkim krajem, a slobodni ste i sami istraživati vodeći se obilježenim biciklističkim rutama koje će Vam otkriti Moslavinu punu iznenađenja.


Mogućnost iznajmljivanja bicikla za goste hotela po promotivnoj cijeni od : 25,00 kn na cjelodnevnoj bazi u Prijamnom centru Repušnica.


Prvi dan - dolazak dan prije Biciklijade (21.04.2017.)


• Dolazak u hotel Kutina u popodnevnim satima, smještaj po sobama. Biciklisti ovdje mogu dobiti kartu biciklističkih staza Moslavine ili zatražiti odabranu rutu Biciklijade.

• Slobodno poslije podne - preporuka posjeta crkvi Marije Snježne ( koju krasi raskošna unutrašnjost , osobitno svodovi, bogato urešene štuko - dekoracijom koja uokviruje slike na svodovima I zidovima, ostaviti će Vas bez daha. ( Slobodan ulaz 17:30h - 19:00h).

• Posjeta Muzeju Moslavine ( Muzej se smjestio u središtu Kutine, u bivšem ladanjskom dvorcu grofova Erdődy sagrađenom sredinom 18. stoljeća. U Muzeju Moslavine postavljene su stalne zbirke: etnografska, arheološka i kulturno-povijesna, a u Galeriji: na katu je stalna galerijska zbirka slika i skulptura, dok se u prizemlju prezentiraju povremeni tematski sadržaji).

• Večera u hotelu Kutina.

• Noćenje u hotelu Kutina.

Drugi dan BICIKLIJADA (22.04.2017.)


• Nakon doručka polazak biciklista na početnu točku Biciklijade

• Mogućnost iznajmljivanja bicikla na cjelodnevnoj bazi od 25,00 kn po osobi. (Prijamni centar Repušnica).

• Duža, ekstremnija ruta (30km) start u 11:00h : Gradski trg Kutina - Ulica Trg kralja Tomislava

- Ulica hrvatskih branitelja - Kletište - Selište - Mikleuška - Ciglenica (stajalište) - Gornja Gračenica - Donja Gračenica - Osekovo . Ulica Veliko brdo - Cilj: Vinarija Trdenić (Popovača). Organizirani povratak u 18:30h: Vinarija Trdenić - Ulica Veliko brdo - Voloder - Gornja Gračenica - Repušnica - Gradski trg Kutina

• Kraća (obiteljska ruta, 6km) start u 11:15h : Gradski trg Kutina - Ulica Stjepana Radića - Zagrebačka ulica - Repušnica - Fumićeva ulica - cilj: Prijamni centar Repušnica . Organizirani povratak u 15:00h : Prijamni centar Repušnica - Fumićeva ulica - Repušnica - Zagrebačka ulica - Ulica Stjepana Radića - Gradski trg Kutina

• Rekreativna vožnja po zadanim rutama i program na cilju koji obuhvaća: ugostiteljsku ponudu, glazbene nastupe, tradicijske igre i prigodne sportske aktivnost, organizirane ekstremne vožnje, izlagače na štandovima, rekreativno jahanje i dr. Svim sudionicima nudi izvrsno druženje, opušteno i bez stresa, rekreaciju u prirodi prelijepe Moslavine.

• Noćenje u hotelu Kutina.



Treći dan 23.04.2017. (Autoslalom KUP Moslavine )


• SAK Moslavina tradicionalno organizira "KUP MOSLAVINE 2017" a boduje se za Prvenstvo Centralne europske zone, Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu te Prvenstvo Sjeverne lige u autoslalomu.

• Doručak u hotelu Kutina.

• Natjecanje će se održati na improviziranoj stazi u Kutini, ulice Mate Lovraka, Antuna Gustava Matoša i Trg kralja Tomislava. Sva vozila koja sudjeluju u natjecanju će biti podijeljene u grupe/ klase. Podloga na stazi je asflatna, staza je dugačka 1025m. Natjecanje se sastoji od tri vožnje s mjerenim vremenom.



Program :

• 10:30h Trening (po završetku treninga promotivna vožnja organizatora).

• 12:15h Objava startne liste utrke.

• 12:55 h Zatvaranje trkališta ( sigurnosno vozilo)

• 13:00h 1 vožnja

• 14:30h 2 vožnja

• 16:00h 3 vožnja - 15 min po završetku zadnje vožnje objava privremenih rezultata

• 18:00h Podjela sportskih priznanja po privrmennim rezultatima.

• Kasniji check out - 18:00h



Ponuda uključuje :

• Večera 21.04.2017.

• 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama (u cijenu je uključena boravišna pristojba sukladno zakonskim propisima i osiguranje)


• Nadoplata za jednokrevetnu sobu: 50,00 kn



Dođite i povežite se s prirodom uz rekreaciju, obilje smjeha, druženja, dobre hrane, pjesme i vina!


HOTEL KUTINA *** smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet. Budući smo jako interesanti i na području lovnog turizma u sklopu hotela postoje i boksovi za pse.

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.

U dvorani hotela organiziramo: konferencije (konferencijska sala do 300 sjedećih mjesta, oprema za održavanje kongresa, kvalitetno ozvučenje, i mogućnost održavanja do pet radionica istovremeno), team building programe (organizacija i stručno vodstvo), poslovne ručkove, svadbene svečanosti i ostale proslave. Dvorana je u cijelosti klimatizirana. Restoran Stara Kutina - do 50 osoba, Plava sala - do 80 osoba, Restoran - od 80-180 osoba (mogućnost smanjenja sale zvučno izoliranim pregradnim stijenama), Moslavačka hiža - do 20 osoba. Izraditi ćemo Vam ponudu u okvirima u kojima Vi to želite a naše stručno osoblje će Vam sve to poslužiti na profesionalan način!


Korisne informacije:

Udaljenost željezničkog kolodvora - 500 m

Udaljenost autobusnog kolodvora - 650 m

Udaljenost zračne luke Zagreb - 84 km

Udaljenost autoceste - 2,5 km