USKRSNI PONEDJELJAK U BUDIMPEŠTI 17.-18.04.17.!!! Crno Jaje i Potočki travel vode Vas u "grad na Dunavu" uz prijevoz, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*, razgled Budimpešte...za 369kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proljeće je idealno vrijeme za posjet prekrasnim europskim gradovima, ovom ponudom predlažemo da iskoristite neradan dan na najbolji mogući način i posjetite čarobnu Budimpeštu! Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u 4.00h, Zaboka - stari blok kolodvor u 4.20h. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor peron 502 u 5.30h!


Ponuda uključuje: USKRSNI PONEDJELJAK U BUDIMPEŠTI 17.-18.04.17. OTKAZANO!!!

             

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan:

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u  4.00  sati, Zaboka-stari blok kolodvor u  4.20  sati. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor peron 502 u 5.30  sati.  Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Mađarsku uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta– bazilika sv. Stjepana – najveća sinagoga u Europi – Trg heroja– avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ...Slobodno vrijeme za osobne programe. U 18:00 sati predviđena je romantična ( fakultativna) vožnja brodom uz po Dunavu tijekom koje ćete uživati u panoramskom pogledu na grad... (doplata – plaćanje pratitelju na licu mjesta).  Odlazak u hotel ***. Smještaj. Noćenje.

 

2.dan:

Doručak u hotelu. Nastavak razgleda grada s vodičem i slobodno vrijeme za osobne programe. Fakultativno ručak u čardi u Budimpešti (doplata – plaćanje pratitelju na licu mjesta). Odlazak iz Budimpešte i vožnja autobusom do jezera Balaton. Kratka šetnja uz jezero i kraće slobodno vrijeme. Polazak autobusa za Hrvatsku oko 17.00 sati. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

-prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu putovanja

-razgled Budimpešte prema programu putovanja

-licencirani turistički pratitelj tijekom puta

-razgled grada Budimpešte u pratnji stručnog vodiča

-smještaj u hotelu *** (na bazi noćenja s doručkom)

-osiguranje od posljedica nesretnog slučaja /nezgode

- troškovi organizacije i realizacije aranžmana

-jamčevno osiguranje

CIJENA NE UKLJUČUJE:

• ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

       • vožnju brodom po Dunavu= 13.00 eura (doplata na licu mjesta)

ručak 2.dan = 15,00 eura  (doplata na licu mjesta)

doplata za jednokrevetnu sobu= 190,00 kn

 

Za putovanje je dovoljna važeća osobna iskaznica ili putovnica!


Preporučamo dodatno zdravstveno osiguranje= 25,00 kn po  osobi!