Proljetno uživanje u Gorskom Kotaru! 2 noćenja u studio apartmanu Gorjan za do 3 osobe za 515 kuna ili kući za odmor Goranka za 8 osoba za 1385 kuna! Napunite baterije i vratite se odmorni!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Turistička zajednica Skrad Vas poziva u Gorski Kotar! Iskoristite ponudu smještaja u studio apartmanu za do 3 osobe''Gorjan'' ili kući za odmor "Goranka" za 8 osoba! Kupon vrijedi u periodu 28.03.-17.05.'17.!

Rasprostranjen po padinama Skradskog vrha (1044 m), okružen šumama bjelogorice i crnogorice, Skrad ima izuzetan prirodni položaj. Utjecaj blage subalpske klime predodredio je Skradu razvoj zdravstvenog turizma po čemu je to naselje poznato u svojoj dugoj turističkoj prošlosti. 

Iz Skrada se širi prekrasan pogled na Kupsku dolinu, okolne vrhunce pa sve do Alpa. Posjetiti Skrad, a ne otići u Zeleni vir bilo bi nezamislivo. Ovdje se nalaze prirodne rijetkosti iznimnih odlika i ljepote, izvor Zeleni vir sa sedamdeset metara visokim slapom prava je atrakcija kao i kanjon Vražji prolaz koji je na mjestima uži od dva metra, a ispod mostića usječenih u kanjon huči planinski potok Jasle. Put kroz tu bučnu stihiju završava u spilji Muževa hišica…

Svatko će u Skradu naći mogućnosti za odmor i rekreaciju. Sportski tereni na Skradskoj dragi, brojne planinarske staze i šetnice, 40 km obilježenih biciklističkih staza, blizina rijeke Kupe gdje se otvaraju mogućnosti za sportove na vodi, prekrasni vidikovci pozivaju vas da  barem nakratko pobjegnete od užurbane svakodnevnice.