1.Svibanj u Malinskoj! 2 polupansiona u Hotelu Malin 4*, piće dobrodošlice,wellness, Prvosvibanjski program uz roštilj i živu glazbu...1299kn za dvoje! 2 djece do 12 god. GRATIS boravak!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvosvibanjski program uz živu glazbu na plaži hotela Malin, 29.04. ili 30.04.17.: Prvosvibanjski roštilj - možete birati između ručka ili večere (zamjena za pansionski obrok) + 1 x osvježavajuće piće (pivo, mineralna, sok)! Svi kupci mogu također koristiti mini wellness i dobivaju 40 % popusta na najam bicikla!

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (bogati buffet doručak i buffet večera u pansionskom restoranu s uključenim pićem), smještaj u dvokrevetnoj sobi s balkonom + piće dobrodošlice + besplatan parking + boravišna pristojba, sve za 2 osobe.


Prvosvibanjski program uz živu glazbu na plaži hotela Malin, 29.04. ili 30.04.17.: Prvosvibanjski roštilj - možete birati između ručka ili večere (zamjena za pansionski obrok) + 1 x osvježavajuće piće (pivo, mineralna, sok).


Korištenje mini wellnessa: 

relax zona, 

jacuzzi, sauna (jednokratno korištenje, max.3 sata, ovisno o raspoloživosti).


40 % popusta na najam bicikla

Doplata za dodatno noćenje 285 kn po osobi/danu s uključenim polupansionom (plaćanje na licu mjesta)(djeca do 12 godina 50 % popusta, djeca od 12 do 18 godina 30 % popusta).

Doplata za dijete od 12 do 18 godina na pomoćnom ležaju iznosi 90 kn po danu (plaćanje na licu mjesta).

Doplata za odraslu osobu na pomoćnom ležaju iznosi 203 kn po danu (plaćanje na licu mjesta).

Pažljivim uređenjem, Malin je postao elegantan i udoban hotel za sve generacije. Novouređene sobe i luksuzni apartmani, restorani i barovi, vlastita plaža s posebnim pogodnostima za djecu, lučica s mogućnošću priveza broda, ljubazno i stručno osoblje, posebno osmišljeni dodatni sadržaji, programi i događanja po mjeri su odmora današnjeg čovjeka.

Besplatan boravak za 2 djece do 12 godina!

Hotel Malin u Malinskoj izgrađen je na mjestu gdje je jednom davno bio veliki mlin (čakavski "malin" od kojeg je ime dobilo mjesto i hotel), koji kao da je Hotelu Malin ostavio u zalog svoju putanju - vrijednim radom, okret po okret...

Kupon se može iskoristiti isključivo od 28.04. do 03.05.2017.

Više o Malinskoj

Malinska, na zapadnom dijelu otoka Krka, u šumovitom je zaljevu područja Dubašnice koje je po gustoj šumi Duba i dobilo ime. Malinskoj je osunčano lice pa broji 2200 sunčanih sati godišnje, otočne bure su joj iza leđa pa je radi blage klime i vegetacije u 19 st. proglašena idealnim mjestom za zdravstveni turizam, vrijedne su joj ruke koje od davnina mreže vuku , most i aerodrom do njenih su nogu na 15-tak km, pa ne čudi da Malinska ima stogodišnju tradiciju i svijetle rezultate u turizmu. Malinska - mjesto koje je znalo spojiti tradiciju i najnovija dostignuća u turizmu.

Otok Krk

Otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima. Sedam gradova kaštela - sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana - knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi - jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na tel.: 051 850 234 ili na mail: sales@hotelmalin.com, uz kod i id kupona