[TROGIR] Proljeće u srcu Trogira! 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i pićem dobrodošlice u Hotelu Villa Fontana 3* u Trogiru za samo 699kn! Kupon se može iskoristiti 01.-28.04.17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Villa FONTANA je prekrasan objekt smješten u staroj gradskoj jezgri Trogira, čija urbanistička cjelina spada među najvrednije i najbolje sačuvane spomenike srednjeg vijeka na istočnoj obali Jadrana. Zbog toga se Trogir nalazi u UNESCO-vom registru spomenika kulturne baštine..... Dođite i uvjerite se sami u njegovu kvalitetu ;)

Villa FONTANA (1999.-2016. poznati hotel Fontana) je prekrasan objekt koji pruža hotelsku uslugu, smješten u staroj gradskoj jezgri Trogira.

Tri zvjezdice koje nosi Villa FONTANA pružaju Vam ugodan i siguran boravak u nekoj od 14 soba ili obiteljskom apartmanu.

U neposrednoj blizini hotela moguće je koristiti slijedeće usluge: frizerski salon, kozmetički salon, masaža.... U istoj ulici se nalazi nekoliko restorana.

 

Udaljenost od Trogirske rive je 50 m, a udaljenost od Zračne luke Split 5 km. Nudimo noćenje s doručkom, ali i polupansion.

Organiziramo i transfere od Zračne luke do ville i obrnuto, uz nadoplatu.