PodržimoNaše

Praznik rada provedite u predivnoj MAKARSKA uz 2 noćenja na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi Hotela Bonaca 2*, za dvije osobe po super cijeni! Kupon vrijedi od 29.04. do 01.05.2017.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta.

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi Hotela Bonaca 2*, Makrska

Kupon vrijedi za 2 osobe.

Kupon se moće iskoristiti od 29.04. do 01.05.2017.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti željenog termina na broj telefona 00385/(0)21-615-574 ili mail:hotelbonaca@gmail.com

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina na mail: hotelbonaca@gmail.com

Hotel Bonaca Makarska

U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta. Hotelu Bonaca daje jedinstvenost upravo ova pozicija i vrlo atraktivne cijene. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, južne i sjeverne orijentacije. U ponudi ima i dvije obiteljske sobe, svaka je za pet osoba.

U prizemlju nalazi se veliki restoran, gdje ćete tijekom Vašeg boravka zaista uživati u hrani. Možete se hraniti na bazi polupansiona ili punog pansiona.Ispred hotela je velika terasa, gdje ćemo Vam tijekom glavne sezone uljepšati ljetne noći živom glazbom. 

Rado ćemo Vam pomoći sa organizacijom izleta i informirati Vas o svim važnim kulturnim, sportskim i društvenim događajima u gradu.